LinkedIn training volgen in Vianen

Vijftig procent van de werkende Nederlandse bevolking gebruikt LinkedIn om zichzelf te profileren, te netwerken en voor het delen van vakkennis. Bent u ondernemer in Vianen en wilt u het maximale uit LinkedIn halen? Volg dan een LinkedIn training bij ons en leer hoe u uw company page kunt optimaliseren.

De inhoud van de LinkedIn training

Wanneer u een LinkedIn training in Vianen volgt, komen er diverse onderwerpen aan bod die u helpen om dit sociale medium optimaal in te zetten. Denk hierbij aan de volgende punten:

  • Wat maakt LinkedIn mogelijk?
  • Hoe optimaliseer ik mijn bedrijfspagina?
  • Hoe sluit ik me aan bij groepen?
  • Hoe kom ik in contact met potentiële klanten?
  • Hoe investeer ik mijn tijd efficiënt?
  • Welke informatie kan ik delen?
  • Veel tips en tricks

Resultaat na de training

Na de training weet u precies hoe u LinkedIn optimaal in kunt zetten en hoe u potentiële klanten kunt bereiken. U hebt alle kennis opgedaan om uw bedrijfsprofiel te optimaliseren en uw bedrijf kan zich profileren als een echte professional binnen het vakgebied.

Kosten voor de training in Vianen

Deze LinkedIn training kan zowel bij u in Vianen gegeven worden als op ons eigen kantoor in Leerdam. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een andere locatie, zoals een flexwerkplek.

Trainingsduur: 3 uur tot 3,5 uur
Prijs: € 350,- excl. 21% btw en reiskosten naar uw locatie
Aantal personen: 1 of 2
Locatie: geheel Nederland en België

Neem contact met ons op voor een:

Offerte op maat Training inplannen

Bent u geïnteresseerd in deze training? Vraag dan de brochure aan voor meer informatie of meld u meteen aan! U kunt deze LinkedIn training ook volgen in: UtrechtZaltbommelDen BoschBunnikDen HaagDordrechtLeerdamCulemborgAmsterdamGorinchem en Vianen.