Instagram uitbesteden

instagram-2016-iconHet bijhouden van Instagram kost een hoop tijd. Als bedrijf, organisatie of BN’er zult u regelmatig foto’s moeten plaatsen, voorzien van populaire hashtags en moeten reageren op reacties. Het goed bijhouden van Instagram is een ware ‘sport’ geworden. Als u het spel goed speelt, dan kunt u zeker winnen als organisatie op Instagram!

Het bijhouden van Instagram kost tijd, zeker als u het goed wilt doen. Gelukkig kunt het uitbesteden en nemen wij het voor u uit handen!

De kracht van Instagram

Instagram is de laatste jaren enorm populair geworden en het aantal gebruikers is hard aan het toenemen. De app is simpel en erg visueel ingesteld. Dit is de reden waarom het mensen aanspreek en waarom ze uren per dag besteden aan het bekijken van foto’s en video’s. Door als organisatie op Instagram ook actief te zijn kunt u deelnemen in het gesprek van uw doelgroep.

Denkt u daarbij aan het plaatsen van leuke quotes, handige tips, sneak peaks van producten of grappen in uw bedrijf. Het zijn allemaal prima berichten voor op Instagram. Wij maken deze berichten voor uw of ondersteunen u.

Uitbesteden en ondersteuning

Wij beheren al ruim vijf jaar diverse social media kanalen voor kleine en grote organisaties. Wij weten dus precies wat voor soort berichten goed werken en hoe u meer interactie en volgers kunt krijgen. Sinds 2015 beheren we ook voor diverse klanten het Instagram account. Dit doen we in goed overleg en wekelijks stemmen we de berichten af met onze klanten.

Wat kunt u verwachten:

  • Dagelijks berichten
  • Wij liken berichten voor u
  • Wij gaan uw doelgroep zoeken en volgen
  • Uw bekendheid zal toenemen
  • Meer mensen zullen uw foto’s gaan liken
  • We reageren (indien gewenst) op reacties

U kunt uw Instagram account uitbesteden aan ons. Wij gaan deze voor u bijhouden, fans zoeken en volgen en zorgen dat uw foto’s en video’s bij zoveel mogelijk bereik krijgen bij de juiste doelgroep. Wij zullen zelf berichten schrijven en foto’s zoeken, maar natuurlijk zult u zelf ook een deel input aan ons moeten geven.

Kosten Instagram uitbesteden

De kosten om uw Instagram professioneel uit te besteden zijn afhankelijk van uw wensen. Daarbij is het aantal berichten wilt u per week van grote invloed op de prijs, maar natuurlijk ook het aantal vragen die uw volgers gaan stellen. Wij maken graag een voorstel op maat voor u. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

U kunt er ook voor kiezen om een Instagram training van een dagdeel te volgen om zelf alle in-en out’s te leren.