LinkedIn In-Company Training

Is uw bedrijf actief in een B2B markt en wilt u dat uw accountmanagers of marketingafdeling meer gaan doen met LinkedIn? Wilt u dat alle LinkedIn profielen 100% zijn en dat deze beter gevonden worden door potentiele klanten? Dan is deze LinkedIn in-company training voor u dé oplossing!

In deze LinkedIn in-company training gaan wij in een groep van 5 tot 10 medewerkers aan de slag met LinkedIn. Wij zorgen ervoor dat alle profielen gevuld zijn met de juiste zoekwoorden en laten 3 methodes zien om leads te genereren via LinkedIn. Deze training is dus een must voor iedereen die verantwoordelijk is voor verkoop.

Onderwerpen tijdens de LinkedIn in-company training

In de LinkedIn in-company training gaan wij concreet en praktisch aan de slag met de LinkedIn profielen van uw medewerkers. Er zullen tijdens deze training een aantal korte groepsdiscussies zijn om elkaars mening te horen over het gebruik van LinkedIn. Onderstaande onderwerpen zullen aan bod komen:

  • Wat is LinkedIn en hoe werkt het
  • Hoe maak ik een 100% profiel?
  • Wat wordt mijn LinkedIn strategie?
  • Wat doen we wel en niet op LinkedIn?
  • Linken met concurrenten? Wel of niet?
  • Het belang van een status update
  • Actief zijn in groepen?
  • Aanbevelingen geven en krijgen
  • Leads genereren via LinkedIn
  •  + Veel tips & tricks

Resultaat na de LinkedIn in-company training

Na deze LinkedIn in-company training weten u en uw medewerkers precies hoe zij optimaal gebruik kunnen maken van LinkedIn. Zij weten hoe zij nieuwe klanten kunnen zoeken en hebben allemaal een goed profiel met de juiste zoekwoorden. Deze profielen zullen goed scoren in Google, wat uw vindbaarheid verbeterd.

Trainingsvormen

Het minimaal aantal deelnemers van een LinkedIn in-company training is 5 en het maximum is 10. Op deze manier blijft de groep overzichtelijk en kunnen de deelnemers rustig met elkaar discussiëren en ervaringen uitwisselen. De training zal plaatsvinden op uw kantoor. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan is het ook mogelijk om uit te wijken naar een alternatieve locatie. Het is aan te raden om een werkende internetaansluiting en laptops of computers te hebben, zodat we direct de tips en strategieën in de praktijk kunnen toepassen.

Investering

Training voor 1 of 2 pers.: € 375
Training voor 3 of 4 pers.: € 550
Training voor 5 of 6 pers.: € 650
Training voor 7 of 8 pers.: € 775
Training voor 9 t/m 12 pers.: € 1000
Training voor 12 t/m 15 pers.: € 1250
(Dit zijn totaalprijzen, niet per persoon)

Exclusief reiskosten
Locatie: geheel Nederland en België

Training inplannen

Wilt u deze LinkedIn in-company training volgen of heeft u nog een vraag over deze training? Neem dan contact met ons op! Vaak kan de training al op korte termijn plaatsvinden. Bel: 0345 – 711 002 of vul ons contactformulier in.

Offerte op maat Training inplannen

Deze LinkedIn in-company training is ook uit te breiden met een Twitter, Facebook of YouTube training. Informeer naar de mogelijkheden.