Bedrijfsvideo’s

Klanten doen geen zaken met logo’s van bedrijven, maar met de medewerkers van uw bedrijf. Het is daarom goed om deze in beeld te brengen en ze persoonlijk of via een video voor te stellen. Deze video zou dan tevens aangevuld kunnen worden met wat algemene shots van uw pand, productie en kantoorruimte. Op deze manier krijg uw potentiële klant een beter idee van wat uw bedrijf precies doet en met wie ze contact hebben.

Door uw bedrijf een gezicht te geven door middel van een video, zullen klanten veel eerder naar uw toe komen. U straalt vertrouwen en betrouwbaarheid uit en neemt daardoor het financiële risico van een klant weg.

Produceren van een bedrijfsvideo

Als u een video van uw bedrijf wilt hebben, dan gaan wij van tevoren altijd in gesprek met u om te praten over uw doelstellingen en het script. Daarnaast bekijken wij graag van tevoren de locatie om zo mooie plekken te zoeken om te filmen en om eventueel extra licht mee te nemen. Zodra het script besproken is, gaan wij de opnames maken. Dit kunnen enkel opnames zijn binnen uw bedrijf, maar dit kan ook op een externe locatie. Zodra de opnames klaar zijn, gaan wij direct voor u aan de slag met de montage van de video en zoeken wij geschikte achtergrondmuziek. U ontvangt van ons binnen enkele dagen al een eerste video en aan de hand van uw opmerkingen maken wij de video definitief. Deze uploaden wij vervolgens (indien gewenst) op uw eigen kanaal op YouTube en u ontvangt een dvd versie.

Apparatuur

Wij gaan voor kwaliteit en daarom maken wij gebruik van uitsluitend HD camera’s. Wij werken standaard met een Canon EOS 600D camera, maar kunnen indien gewenst een uitgebreidere camera inzetten. Verder monteren wij met de beste software van Adobe.

Enkele referenties

Hieronder zijn enkele voorbeelden te vinden van bedrijfsvideo’s:

Investering

Het maken van een bedrijfsvideo is altijd maatwerk. Daarom kunnen wij geen standaard prijs noemen. U kunt echter uitgaan van een prijs voor het filmen en monteren van ongeveer 300 tot 1000 euro ex. btw.

Meer informatie?

Als u meer informatie wilt over het maken van een bedrijfsvideo of een van onze andere diensten, laat dan hiernaast uw gegevens achter. Wij nemen dan binnen enkele uren contact met u op.