MKB+ pakket

Als u een brede of meerdere doelgroepen wilt aanspreken via social media, dan moet u een mix maken van berichten op verschillende kanalen. Uw zakelijke relaties zien uw berichten via LinkedIn, uw particuliere klanten bereikt u via Facebook / Instagram en daarnaast monitort u uw merk en verzorgt u webcare via Twitter.

Met ons MKB+ pakket en begeleiding zult u zich zeker onderscheiden van uw concurrenten en veel meer gaan opvallen onder uw doelgroep en in de markt.

Social media beheer

Als wij voor u aan de slag gaan met het MKB+ pakket, dan zorgen wij voor een optimale mix van content en berichten. Bij dit pakket is een goede samenwerking van essentieel belang. Wij zorgen voor een stabiele stroom aan berichten, wij verwachten ook input van u. Dit hoeft u echter niet veel tijd te kosten.

In dit pakket zitten twee blogs per week. Door deze content marketing aanpak gaat u bouwen aan een toename in organisch verkeer naar uw site. U gooit uw marketingbudget dus niet weg, maar heeft er op de langere termijn nog steeds profijt van. Wij houden uw social media kanalen dagelijks in de gaten, beantwoorden vragen waar mogelijk en zorgen voor kwalitatieve likes en/of volgers.

Bij dit MKB+ pakket kunt u kiezen uit:

 • Beheer van 3 of 5 sociale netwerken, hierbij kunt u kiezen uit:
  • 1 á 2 berichten per dag op Facebook
  • 1 bericht per dag op Instagram
  • 1 bericht per dag op Instagram Stories
  • 3 Berichten per dag op Twitter
  • 3 Berichten per week op LinkedIn
 • 2 Blogs van 450 woorden per week voor op uw site
 • Actief liken, comments en volgen voor meer bereik
 • Schrijven van berichten + foto’s kopen en opmaken
 • Berichten vooraf ter controle
 • Om de week overleg om voortgang te bespreken
 • 9-17u webcare

Dit pakket is inclusief het vormgeving van foto’s bij berichten, optimaliseren profielen, aankoop van stockfoto’s en e-mail / belletjes tussendoor.

Ja, ik dit pakket!


Pakket uitbreiden

Naast bovenstaande kanalen is het mogelijk om het pakket uit te breiden zodat u nog meer gaat werken aan uw zichtbaarheid. Daarbij kunnen wij het volgende voor u verzorgen:

– Nieuwsbrieven
Maandelijks opmaken en versturen via: LaPosta, Mailchimp of Activecampaign

– Facebook Ads campagnes
Opzetten en beheren van advertenties op Facebook om uw bereik te vergroten.

– SEO & Linkbuilding
Om uw belangrijkste pagina’s een boost te geven in Google, kunnen wij advies geven over SEO en een linkbuilding traject voor u opzetten.

– Video productie
Het plaatsten van video op social media is steeds belangrijker. Wij kunnen video’s voor u bedenken, opnemen, monteren en delen.

Kosten van het MKB+ pakket

De kosten voor het MKB+ pakket zijn € 1295 exclusief btw per maand en eventuele uitbreidingen. Wilt u eerst beginnen met twee sociale netwerken, kijk dan eens naar ons MKB pakket. Voor aanvang van het pakket is een strategie sessie van één dagdeel nodig.

Ieder bedrijf is anders, daarom hebben we altijd voordat we starten of een maatwerk offerte uitbrengen contact over uw social media strategie. Heeft u interesse in dit MKB+ pakket? Bel dan 0345 – 711 002 of stuur ons een bericht. Wij nemen dan direct contact met u op.

Ja, ik wil mijn social media uitbesteden!

 


 

Veel gestelde vragen

Wij beheren al ruim 5 jaar veel social media kanalen voor bedrijven. Dit zijn enkele veelgestelde vragen rondom het uitbesteden van social media.

Hoelang duurt een contract?
De eerste periode is 3 maanden, daarna is het per maand opzegbaar.

Wat kost de social media strategie sessie vooraf?
Om goed te kunnen starten moeten wij uw bedrijf, doelgroep en markt kennen. Tijdens de social media strategie sessie brengen we dit in kaart en maken we een content planning voor de eerste maanden. Deze sessie duurt één dagdeel en kost € 297 ex btw en reiskosten.

Hoe weten jullie wat er gepost moet worden?
Wij beheren al 5 jaar social media kanalen voor bedrijven en hebben een unieke aanpak in het vinden van berichten

Wat kan ik verwachten als resultaat?
Vaak wilt u meer klanten en bekendheid. Wij kunnen echter geen harde garanties hierover geven. Wij doen ons best om zo leuk mogelijke berichten te posten waardoor mensen naar uw site gaat en daar wat gaan kopen. Wij kunnen geen likes en bestellingen ’toveren’. Wel zult u merken dat uw volgers en bereik gaan toenemen.

Kopen jullie volgers?
Nee, hier heeft u niets aan. Veel volgers staat leuk, maar interactie is veel belangrijker.

Waarom zit er een blog bij ieder pakket?
Door zelf nieuws te delen krijgt u bezoekers naar uw site en laat u zien dat u dé expert bent. Ook zult u hierdoor meer organische bezoekers via Google krijgen.

Kan ik zelf ook nog dingen plaatsen?
Natuurlijk! Wij zorgen ervoor dat er berichten worden gepost, maar daarnaast kunt u dat altijd aanvullen.