MKB+ pakket

Als u een brede of meerdere doelgroepen wilt aanspreken via social media, dan kunt u een mix maken van berichten op verschillende kanalen. Uw zakelijke relaties zien uw berichten via LinkedIn, uw particuliere klanten bereikt u via Facebook / Instagram en daarnaast monitort u uw merk en verzorgt u webcare via Twitter. Dit zijn de drie grootse sociale netwerken van het moment in Nederland. Met dit MKB+ pakket zal u zich zeker onderscheiden van uw concurrenten en opvallen binnen uw doelgroep.

Ja, ik wil mijn social media uitbesteden!

Inhoud van het pakket

Als wij drie sociale netwerken voor u gaan verzorgen, dan zullen we regelmatig contact hebben over de content die we gaan delen. Natuurlijk leveren wij u iedere week een lijst met berichten aan die u controleert in hooguit 10 minuten en pas daarna versturen wij die, maar we gaan verder. We gaan kijken naar een breder plaatje. Wij gaan voor u actief aan de slag met het maken van content (foto’s, video’s en blogs). Dit noemen we content marketing. Daarnaast houden verzorgen wij 7 dagen per week de webcare op uw accounts en gaan proberen we kwalitatieve likes en/of volgers voor u te krijgen.

  • 3 Sociale netwerken
  • 6-12 berichten p/w
  • Rapportage 1 p/w
  • 8-22u webcare

Naast LinkedIn, Twitter en Facebook kunnen wij ook Instagram, Pinterest, Google+ en andere sociale netwerken bijhouden.

Kosten van het MKB+ pakket

De kosten voor het pakket zijn € 750 per 4 weken, dat komt neer op € 187,50 per week. Wij zijn gemiddeld 60 tot 90 minuten per dag bezig met uw accounts. Dus dit is vele malen goedkoper, dan als u het zelf moet bijhouden.
Wilt u eerst beginnen met twee sociale netwerken, kijk dan eens naar ons MKB pakket.

Afspraak maken?

Ieder bedrijf is anders, daarom komen wij graag langs om geheel vrijblijvend samen met u te kijken naar uw social media strategie. Bel dan 0345 – 711 002 of stuur ons een bericht. Wij nemen dan direct contact met u op.

Ja, ik wil mijn social media uitbesteden!