LinkedIn training op maat in Culemborg

De zakelijke netwerksite LinkedIn blijft groeien in populariteit en biedt veel kansen voor ondernemend Nederland. Een bedrijfspagina op LinkedIn is ook wel te zien als een online visitekaartje en geeft oneindig veel mogelijkheden om waardevolle contacten te leggen. Wilt u als ondernemer in Culemborg ook de kansen van LinkedIn benutten? Volg dan een LinkedIn training bij ons!

De inhoud van de LinkedIn training

Gedurende deze LinkedIn training in Culemborg worden alle belangrijke onderwerpen aangehaald met als doel om uw bedrijf online sterker te positioneren. Om een goede indicatie te geven van de inhoud van de training, benoemen we alvast enkele onderwerpen die aan bod zullen komen:

  • Welke kansen biedt LinkedIn u?
  • Waarom is een online visitekaartje zo belangrijk?
  • Hoe optimaliseer ik mijn company page?
  • Wat kan ik met groepen?
  • Hoe creëer ik een waardevol netwerk?
  • Hoe levert LinkedIn mij meer leads op?
  • Veel tips en tricks

Het resultaat van de training

Na de training zult u over alle kennis beschikken om LinkedIn optimaal in te kunnen zetten. U weet hoe een goede bedrijfspagina eruit moet zien en hoe u uw netwerk uit kunt breiden. Ook zult u op de hoogte zijn van alle do’s en don’ts.

Locatie, kosten en trainingsduur

Onze LinkedIn trainingen kunnen zowel bij u op kantoor gegeven worden in Culemborg als bij ons in Leerdam. Ook is het mogelijk om samen te komen op een flexplek.

De kosten voor de training bedragen 350 euro voor 1 of 2 personen. De training duurt drie tot drieënhalf uur. Deze prijs is exclusief reiskosten en BTW. Heeft u interesse in deze training? Vraag dan onze brochure aan of meld u meteen aan!

U kunt deze LinkedIn training ook volgen in: UtrechtZaltbommelDen BoschBunnikDen HaagDordrechtLeerdamAmsterdamGorinchem en Vianen.