LinkedIn training in Dordrecht

De sociale netwerksite LinkedIn maakt het voor ondernemers mogelijk om meer leads te genereren, het imago te verbeteren en de landelijke of zelfs internationale bekendheid te vergroten. Hiervoor is het wel noodzakelijk om kennis te hebben van dit sociale medium. Wilt u als ondernemer in Dordrecht ook leren hoe u kunt profiteren van de kansen die dit medium biedt? Volg dan onze LinkedIn training!

LinkedIn training: wat houdt het in?

In deze LinkedIn training worden alle basisprincipes van dit medium uitgelegd en leert u alles wat u moet weten om uw professionele bekendheid te vergroten. De volgende punten zullen onder andere aangehaald worden:

  • Wat is LinkedIn precies?
  • Waar liggen de kansen en mogelijkheden?
  • Hoe waarborg ik mijn privacy?
  • In welke groepen meng ik mij?
  • Wat is het belang van discussies?
  • Hoe krijg ik meer bekendheid?
  • Veel tips en weetjes

Het resultaat van de training

Door deze training zult u in staat zijn om de zichtbaarheid en bekendheid van uw bedrijf te vergroten. U weet hoe u uw profiel kunt optimaliseren en bent in staat om geheel zelfstandig een solide netwerk op te bouwen. U leert efficiënt om te gaan met uw tijd en meer klanten binnen te halen.

Locatie in Dordrecht

Deze training kan op elke plek in Nederland en België gegeven worden, zowel op uw eigen kantoor in Dordrecht als bij ons in Leerdam.

Trainingsduur: 3 uur tot 3,5 uur
Prijs: € 350,- excl. 21% btw en reiskosten naar uw locatie
Aantal personen: 1 of 2
Locatie: geheel Nederland en België

Neem contact met ons op voor een:

Offerte op maat Training inplannen

Wilt u ook profiteren van de kansen die LinkedIn biedt? Meld u dan nu aan voor deze training of vraag onze folder aan!

Wist u dat: U deze LinkedIn training ook kunt volgen in: Utrecht, Zaltbommel, Den Bosch, Bunnik, Den Haag, Leerdam, Culemborg, Amsterdam, Gorinchem en Vianen.