LinkedIn training volgen in Amsterdam

LinkedIn onderscheidt zich van andere social media kanalen door zich te richten op professionals. Het is een zakelijke netwerksite die het ondernemers mogelijk maakt contact te leggen met andere vakmensen en zo meer opdrachten binnen te halen. Wilt u als ondernemer in Amsterdam alle geheimen van LinkedIn leren kennen? Volg dan onze zorgvuldig samengestelde LinkedIn training in Amsterdam!

Wat gaat u leren

In deze LinkedIn training zullen alle relevante onderwerpen behandeld worden die essentieel zijn om het maximale uit LinkedIn te halen. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

  • Waar ligt de kracht van LinkedIn?
  • Hoe maak ik een goed profiel?
  • Hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid?
  • Wat kan ik bereiken met discussies?
  • Wat kan ik met aanbevelingen?
  • Hoe krijg ik meer klanten via LinkedIn
  • Veel tips en trucs

Na de LinkedIn training

Deze training verschaft u alle informatie die u nodig heeft om de kansen die LinkedIn biedt ten volste te benutten. Na de training kunt u zelfstandig aan de slag om een waardevol netwerk te creëren en weet u het antwoord op al uw vragen. Daarnaast is het u ook duidelijk hoe u uw kostbare tijd efficiënt besteedt aan sociale media.

Trainingsduur, locatie en kosten

Deze training kan bij u in Amsterdam gegeven worden, maar ook in Leerdam op ons eigen kantoor. Wanneer u er de voorkeur aan geeft, kan de training ook gegeven worden op een nader te bepalen flexplek.

Trainingsduur: 3 uur tot 3,5 uur
Prijs: € 350,- excl. 21% btw en reiskosten naar uw locatie
Aantal personen: 1 of 2
Locatie: geheel Nederland en België

Neem contact met ons op voor een:

Offerte op maat Training inplannen

Wilt u ook meer uit LinkedIn halen? Vraag dan de folder aan of meld u nu aan.

Ps: U kunt deze LinkedIn training ook volgen in: UtrechtZaltbommelDen BoschBunnikDen HaagDordrechtLeerdamCulemborgGorinchem en Vianen.