YouTube

YouTube is dé grootste videocommunity ter wereld. Het is een platform waar mensen en bedrijven dagelijks video’s uploaden, reageren en video’s doorsturen. YouTube is in 2005 opricht door de makers van PayPal. Het platform stond al snel in de top 10 van meest bezochte websites.

In oktober 2006 nam Google YouTube over voor maar liefst 1,67 miljard dollar. Achteraf geen verkeerde zet, want anno 2012 wordt er iedere minuut één uur video geüpload, zijn er ruim 800 miljoen accounts en worden er dagelijks ruim 4 miljard video’s bekeken. YouTube is dus een platform wat u als ondernemer beslist niet meer kunt negeren. Uw potentiële klanten lezen namelijk geen lange teksten meer, zij zijn visueel ingesteld en kijken veel liever naar een video van uw product of dienst.

Zakelijke mogelijkheden van YouTube

Via YouTube is het heel eenvoudig om video’s te delen van uw producten of diensten. Het gebruik van YouTube is helemaal gratis, echter moet u apparatuur hebben om een professionele video te maken. Als u zelf video’s wilt maken, dan heeft u daarvoor nodig:
– HD Camera + externe microfoon
– Belichting
– Software om de video te monteren

U kunt wel video’s maken met uw smartphone, maar wij raden het u niet aan, want vaak is het beeld te schokkerig en het geluid te slecht. Het maken van een video en het vervolgens monteren kost veel tijd. Gemiddeld kost het monteren van één minuut video al snel anderhalf uur. Vervolgens dient u de video ook nog te uploaden naar YouTube en te voorzien van de juiste zoekwoorden.

Voordelen van YouTube

YouTube heeft voor zakelijk gebruik een aantal grote voordelen:
– Een eigen kanaal in uw huisstijl
– Betere vindbaarheid in Google
– Snelle en betrouwbare hosting van uw video’s
– U geeft uw bedrijf een gezicht
– Eenvoudig te delen via andere social media

Video nodig van uw bedrijf of product?

Wij beschikken over alle professionele apparatuur en montage software om een geschikte video te maken van uw bedrijf, evenement, product of dienst. Dit scheelt u veel tijd en wij zorgen voor een video die voldoet aan uw doelstellingen. Al voor diverse klanten hebben wij video’s geproduceerd en online gezet. De reacties hierop waren zeer positief.

Als u meer wilt weten over YouTube kijkt u dan eens op:
– YouTube Training
Hierin leggen wij u alles uit om succesvol te worden op YouTube
– Bedrijfsvideo’s
Geef uw bedrijf een gezicht door middel van een video
Evenementenregistratie
Laat uw evenement professioneel op beeld vastleggen
– Green Screen / Chroma Key
Presenteer uw bedrijf voor een wisselende achtergrond

Mocht u een specifieke vraag hebben, dan kunt u ook direct via onderstaand contact formulier contact met ons opnemen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.