Spreker Social Media

spreker social mediaVoor iedere organisator van een evenement, congres of beurs is het een uitdaging om een interessante spreker te vinden. Het aanbod van sprekers is erg groot en divers. Daarnaast is het vaak lastig om vooraf een video van een spreker te bekijken om te zien hoe hij of zij presenteert. Ook zijn er vaak geen concrete referenties aanwezig.

Bij TTM Communicatie nemen wij al deze zorgen weg. De afgelopen maanden zijn we bij veel evenementen en bijeenkomsten gevraagd als spreker. Dit is allemaal gefilmd, waardoor u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden voor uw evenement. Daarnaast hebben wij al een aardige referentielijst opgebouwd met evenementen waar TTM Communicatie te gast was als social media spreker.

Presentatie over social media

Als u binnenkort een zakelijk evenement gaat organiseren en u bent op zoek naar een actuele en herkenbare invulling van uw programma, dan is social media een prima onderwerp. Wij hebben een aantal interessante presentaties voor u, wat dacht u van:

Nieuwe klanten via social media
Social media in de zorg
Social media in het onderwijs
Social media voor B2B
Social media strategie opzetten 

Daarnaast kunnen wij ook presentaties geven over het gebruik van YouTube, Facebook en Hyves. De presentatie, workshop of seminar, is erg afhankelijk van het type evenement en uw doelstellingen. Daarom worden al onze presentaties op maat gemaakt.

Referenties

Hiernaast vindt u enkele video’s van presentaties die ik heb gegeven. Daarnaast heb ik ook o.a. ook een presentatie mogen geven bij:

– Rabobank West-Betuwe
– Open Coffee Nieuwegein
– Rode Kruis Bloesemtocht
– Twibo Gorinchem
– MKB Internetwerk, ledenavond