MKB pakket

Het MKB pakket is speciaal gemaakt voor MKB bedrijven die zelf niet de capaciteit hebben om consistent hun social media kanalen bij te houden. Als wij uw social media gaan overnemen met dit pakket, dan gaan wij twee sociale netwerken voor u beheren. U kunt hierbij kiezen uit een of meerdere Twitter, Instagram, LinkedIn en/of Facebook accounts. Tijdens brainstormsessie vooraf zullen wij in kaart brengen welke kanalen het beste passen bij uw doelgroep.

Inhoud van het pakket

U wilt natuurlijk van te voren weten welke berichten wij gaan versturen. Daarom sturen wij u iedere week een lijst met berichten die u controleert in hooguit 10 minuten en pas daarna versturen wij de berichten. Wij houden gedurende de week een aantal woorden rondom uw bedrijf in de gaten, verzorgen de webcare en gaan proberen we kwalitatieve likes en/of volgers voor u te krijgen.

  • 2 Sociale netwerken
  • 3-6 berichten p/w
  • Rapportage 2 keer p/m
  • 9-21u webcare

Kosten van het MKB pakket

De kosten voor het pakket zijn € 497 per 4 weken, dat komt neer op € 124,25 per week. Wij zijn gemiddeld 30 tot 60 minuten per dag bezig met uw accounts. Dus dit is vele malen goedkoper dan als u het moet bijhouden. Wilt u dat wij meer accounts bijhouden? Kijk dan eens naar het MKB+ pakket. U kunt ook starten met het basis pakket.

Afspraak maken?

Heeft u interesse om professioneel aan de slag te gaan met uw social media? Bel dan 0345 – 711 002 of stuur ons een bericht. Wij nemen dan direct contact met u op.

Ja, ik wil mijn social media uitbesteden!