MKB pakket

Het MKB pakket is speciaal gemaakt voor bedrijven of zelfstandig professionals die zelf niet de capaciteit hebben om consistent hun social media kanalen bij te houden. Als wij uw social media gaan overnemen met dit pakket, dan gaan de sociale netwerken voor u beheren. U kunt hierbij kiezen uit een of meerdere Twitter, Instagram, LinkedIn en/of Facebook accounts. Tijdens brainstormsessie vooraf zullen wij in kaart brengen welke kanalen het beste passen bij uw doelgroep.

Social media beheer MKB

U wilt natuurlijk van tevoren weten welke berichten wij gaan versturen. Daarom sturen wij u regelmatig een lijst met berichten die u controleert in hooguit 10 minuten en pas daarna versturen wij de berichten. Wij houden gedurende de week een aantal woorden rondom uw bedrijf in de gaten, verzorgen de webcare en gaan proberen we kwalitatieve likes en/of volgers voor u te krijgen.

In ons MKB pakket zitten de volgende opties:

 • Beheer van 2 of 3 sociale netwerken, hierbij kunt u kiezen uit:
  • 5 Berichten per week op Facebook + storys
  • 5 Berichten per week op Instagram + storys
  • 3 Berichten per week op LinkedIn
  • 2 Berichten per dag op Twitter
 • 1x Blog van 450 woorden per week (voor op uw eigen site)
 • Wekelijks liken, comments en volgen voor meer bereik
 • Berichten vooraf ter controle
 • Maandelijks overleg om voortgang te bespreken
 • 9-21u webcare

Met dit pakket bent u goed aanwezig op social media. Door de steeds strenger wordende algoritmes van de social media kanalen gaat u zeker niet spammerig worden. Niet als u fans krijgen continu uw berichten te zien. Tijdens de social media strategie sessie bepalen we voor u de juiste strategie.

Ja, dit pakket wil ik!

Kosten van het MKB pakket

De kosten voor het pakket zijn € 795 exclusief btw per maand. Dit is inclusief het vormgeving van foto’s bij berichten, optimaliseren uw social media accounts bij nieuwe features, aankoop van stockfoto’s en korte belletjes tussendoor. Wilt u dat wij meer accounts bijhouden? Kijk dan eens naar het MKB+ pakket. U kunt ook starten met het basis pakket. Voor aanvang van het pakket is een strategie sessie van één dagdeel nodig.

Dit MKB Pakket is uit te breiden met: maandelijkse nieuwsbrieven, Facebook Ads campagnes, SEO advies, linkbuilding naar uw site en met maken en monteren van YouTube video’s. Daarnaast kunnen wij uw team ook trainen in het actief delen van berichten om zo een groter bereik te krijgen.

Afspraak maken?

Heeft u interesse om professioneel aan de slag te gaan met uw social media? Of heeft u tijdelijk geen marketing medewerker en wilt u toch dat uw social media berichten door blijven lopen?

Wij bespreken graag de mogelijkheden! Bel direct 0345 – 711 002 of neem contact met ons op via onderstaande button. Wij nemen dan direct contact met u op.

Ja, ik wil mijn social media uitbesteden!

 


 

Veel gestelde vragen

Dit zijn veelgestelde vragen rondom het uitbesteden van social media.

Hoelang duurt een contract?
De eerste periode is 3 maanden, daarna is het per maand opzegbaar.

Wat kost de social media strategie sessie vooraf?
Om goed te kunnen starten moeten wij uw bedrijf, doelgroep en markt kennen. Tijdens de social media strategie sessie brengen we dit in kaart en maken we een content planning voor de eerste maanden. Deze sessie duurt één dagdeel en kost € 297 ex btw en reiskosten.

Hoe weten jullie wat er gepost moet worden?
Wij beheren al 5 jaar social media kanalen voor bedrijven en hebben een unieke aanpak in het vinden van berichten.

Wat kan ik verwachten als resultaat?
Vaak wilt u meer klanten en bekendheid. Wij kunnen echter geen harde garanties hierover geven. Wij doen ons best om zo leuk mogelijke berichten te posten waardoor mensen naar uw site gaat en daar wat gaan kopen. Wij kunnen geen likes en bestellingen ’toveren’. Wel zult u merken dat uw volgers en bereik gaan toenemen.

Kopen jullie volgers?
Nee, hier heeft u niets aan. Veel volgers staat leuk, maar interactie is veel belangrijker.

Waarom zit er een blog bij ieder pakket?
Door zelf nieuws te delen krijgt u bezoekers naar uw site en laat u zien dat u dé expert bent. Ook zult u hierdoor meer organische bezoekers via Google krijgen.

Kan ik zelf ook nog dingen plaatsen?
Natuurlijk! Wij zorgen ervoor dat er berichten worden gepost, maar daarnaast kunt u dat altijd aanvullen.