LinkedIn training volgen in Gorinchem

LinkedIn is een netwerksite die wereldwijde populariteit geniet en maakt het voor ondernemers mogelijk om van het netwerk van andere ondernemers te profiteren. Doordat andere vakmensen uw bedrijf kunnen aanbevelen, ontstaat er vertrouwen en wordt de basis gelegd voor het doen van zaken. Wilt u als ondernemer in Gorinchem meer uit LinkedIn halen en uw bedrijfspagina optimaliseren? Volg dan een LinkedIn training!

LinkedIn training in Gorinchem

In onze LinkedIn training leert u de kansen die LinkedIn biedt te benutten, wat begint met het optimaliseren van uw company page. Er worden diverse zaken aangehaald, waaronder de volgende onderwerpen:

  • Welke kansen biedt LinkedIn?
  • Hoe gaat LinkedIn om met mijn privacy?
  • Hoe maak ik een goed bedrijfsprofiel?
  • Hoe meng ik mij in groepen?
  • Hoe bouw ik een waardevol netwerk op?
  • Hoe besteed ik mijn tijd efficiënt?
  • Nog veel meer tips en tricks

Het resultaat na de training

Wanneer u de training over LinkedIn heeft gevolgd, weet u precies hoe u LinkedIn in moet zetten om er het maximale voordeel uit te halen. U weet hoe u een goed bedrijfsprofiel moet maken en wat de do’s en don’ts zijn op dit sociale medium. Ook niet onbelangrijk: na de training weet u precies hoe u uw kostbare tijd efficiënt in kunt zetten.

Een waardevolle investering

De kosten voor een LinkedIn training bedragen bij ons slechts 350 euro voor 1 of 2 personen. Deze prijs is exclusief BTW en reiskosten. De trainingsduur is drie tot drieënhalf uur. Elke training kan zowel bij op kantoor als bij ons in Leerdam gehouden worden. Ook is het mogelijk om samen te komen op een flexplek.

Wilt u ook meer uit LinkedIn halen? Vraag dan de brochure aan of meld u meteen aan!

Ps: U kunt deze LinkedIn training ook volgen in: UtrechtZaltbommelDen BoschBunnikDen HaagDordrechtLeerdamCulemborgAmsterdamGorinchem en Vianen.