Blog laten schrijven

U heeft een prachtige website en verschillende social media accounts. Relaties en klanten weten u te vinden. Maar zal dat in de toekomst zo blijven? Het antwoord is een volmondig ‘ja’ als u regelmatig nieuwe content creëert op uw blog. Het schrijven van blogs kost echter veel tijd. Wij kunnen dit voor u uit handen nemen!

Ook bloggen kunt u aan ons uitbesteden!

Als ondernemer heeft u uw handen vol aan ‘de dagelijkse praktijk’. Ondertussen ook nog uw website, Twitter, LinkedIn en Facebook bijhouden schiet er wellicht regelmatig bij in. Maar daar schuilt een gevaar in. Als u te lang niks nieuws plaatst, loont het de moeite niet meer uw site te bezoeken en u te volgen. Alles is immers al gelezen! Wij bieden u vol enthousiasme een nieuwe dienst aan: content creatie. Oftewel wij bloggen namens u en houden uw site en sociale media actueel!

Onderzoek bewijst: redactionele content is doorslaggevend

Er is veel onderzoek gedaan naar de concrete effecten van websites en sociale media voor ondernemingen. Iets wat overduidelijk blijkt, is dat de echt inhoudelijke stukken tekst grote invloed hebben op de reputatie van uw bedrijf. Leuke, actuele, oprechte blogs zorgen er voor dat huidige en toekomstige klanten zich met u verbonden gaan voelen. Door steeds nieuwe berichten te plaatsen, houdt u uw volgers nieuwsgierig en blijven ze u trouw. Uiteindelijk is het vertrouwen groot genoeg om zaken te doen!

Bloggen zeker zo belangrijk als adverteren

Geregeld blogs en berichten plaatsen is anno 2014 minstens zo belangrijk! Is dat voor u op dit moment nog niet te realiseren, besteed het uit. Wij hebben creatieve, schrijvers in dienst die weten wat mensen willen lezen en hoe ze aangesproken willen worden.

Neem nu contact met ons op en stel al uw vragen over content creatie en wat het voor uw onderneming kan betekenen!