LinkedIn training in Zaltbommel

De sociale netwerksite LinkedIn maakt het voor u als ondernemer in Zaltbommel mogelijk om snel in contact te komen met potentiële klanten. Maar liefst zes miljoen personen maken maandelijks gebruik van dit medium en dat biedt kansen! De vraag is echter: hoe bereikt u deze mensen met extra omzet als resultaat? Leer dat in onze LinkedIn training!

Wat gaat u leren

In de LinkedIn training Zaltbommel leert u alles wat u moet weten over een effectief gebruik van LinkedIn. Om u een goede indicatie te geven van de trainingsinhoud, worden hier alvast enkele behandelde onderwerpen genoemd:

  • Het belang van LinkedIn voor ondernemers: We gaan in op de vele voordelen die LinkedIn biedt voor ondernemers en laten zien hoe u het platform kunt gebruiken om uw bedrijf te laten groeien en uw netwerk uit te breiden.
  • Het optimaliseren van uw LinkedIn-profiel: We laten u zien hoe u uw profiel kunt optimaliseren om meer zichtbaarheid te krijgen en potentiële klanten aan te trekken. We bespreken onder andere het belang van een sterke headline, een goed geschreven samenvatting en de juiste zoekwoorden.
  • Zoekmachineoptimalisatie op LinkedIn: We leren u hoe u zoekwoorden op een strategische manier kunt gebruiken om uw profiel beter vindbaar te maken voor mensen die op zoek zijn naar de diensten die u aanbiedt.
  • Het gebruik van LinkedIn voor prospectie: We bespreken hoe u LinkedIn kunt gebruiken om nieuwe leads te vinden en hoe u uw netwerk kunt uitbreiden door actief deel te nemen aan groepen en gesprekken op het platform.
  • Contentcreatie op LinkedIn: We gaan in op het belang van content op LinkedIn en laten u zien hoe u waardevolle content kunt maken en delen om uw merk en expertise te versterken en om relaties op te bouwen met potentiële klanten.
  • Adverteren op LinkedIn: We leren u hoe u LinkedIn-advertenties kunt gebruiken om uw bedrijf te promoten en meer bereik te genereren binnen uw doelgroep.
  • Het meten van uw LinkedIn-prestaties: We laten u zien hoe u de LinkedIn-analytics kunt gebruiken om uw prestaties te meten en hoe u deze inzichten kunt gebruiken om uw strategie en resultaten te verbeteren.
  • LinkedIn-etiquette: We bespreken de juiste manieren van communiceren en netwerken op LinkedIn, zodat u op een professionele en effectieve manier contact kunt leggen met andere professionals.

Een waardevolle training

Wanneer u deze training heeft gevolgd, zult u in staat zijn om uw bekendheid te vergroten en meer klanten binnen te halen. U weet uw tijd binnen dit sociale medium effectief in te zetten en alle kansen te benutten die LinkedIn biedt. U kunt uw profiel verbeteren en weet gericht in te spelen op de behoeften van uw bezoekers.

Training in Zaltbommel

Deze training kan op elke willekeurige plek in Nederland en België gegeven worden. Bij uw eigen bedrijf in Zaltbommel is mogelijk, maar ook bij ons in Leerdam of op een flexplek.

Iedere training duurt drieënhalf uur en kost €435 euro voor 1 of 2 personen inclusief reiskosten en btw.

✔ Trainingsduur: 3,5 uur
✔ Hand-out na afloop voor u
✔ Handig boekje met 101 social media ideeën

Wilt u gebruikmaken van deze training? Vraag dan de folder aan of meld u gelijk aan!

PS: U kunt deze LinkedIn training ook volgen in: Utrecht, Den Bosch, Bunnik, Den Haag, Dordrecht, Leerdam, Culemborg, Amsterdam, Gorinchem en Vianen.