LinkedIn training in Zaltbommel

De sociale netwerksite LinkedIn maakt het voor u als ondernemer in Zaltbommel mogelijk om snel in contact te komen met potentiële klanten. Maar liefst zes miljoen personen maken maandelijks gebruik van dit medium en dat biedt kansen! De vraag is echter: hoe bereikt u deze mensen met extra omzet als resultaat? Leer dat in onze LinkedIn training!

Wat gaat u leren

In de LinkedIn training Zaltbommel leert u alles wat u moet weten over een effectief gebruik van LinkedIn. Om u een goede indicatie te geven van de trainingsinhoud, worden hier alvast enkele behandelde onderwerpen genoemd:

  • Waar ligt de kracht van LinkedIn?
  • Hoeveel tijd moet ik aan LinkedIn besteden?
  • Hoe stel ik waardevolle interessegroepen samen?
  • Hoe interesseer ik mensen voor mijn producten of diensten?
  • Hoe stuur ik bezoekers door naar mijn website?
  • Veel tips en wetenswaardigheden

Een waardevolle training

Wanneer u deze training heeft gevolgd, zult u in staat zijn om uw bekendheid te vergroten en meer klanten binnen te halen. U weet uw tijd binnen dit sociale medium effectief in te zetten en alle kansen te benutten die LinkedIn biedt. U kunt uw profiel verbeteren en weet gericht in te spelen op de behoeften van uw bezoekers.

Training in Zaltbommel

Deze training kan op elke willekeurige plek in Nederland en België gegeven worden. Bij uw eigen bedrijf in Zaltbommel is mogelijk, maar ook bij ons in Leerdam of op een flexplek.

Iedere training duurt drie/drieënhalf uur en kost €350 euro voor 1 of 2 personen exclusief reiskosten en btw. Wilt u gebruik maken van deze training? Vraag dan de folder aan of meld u gelijk aan!

PS: U kunt deze LinkedIn training ook volgen in: Utrecht, Den Bosch, Bunnik, Den Haag, Dordrecht, Leerdam, Culemborg, Amsterdam, Gorinchem en Vianen.