Over ons

In oktober 2010 is TTM Communicatie opgericht door Leon Tindemans. TTM staat voor ’time to market’, het is dus altijd tijd om uw bedrijf en producten de markt op te gaan! TTM Communicatie is een enthousiast, full service marketing- en communicatiebureau dat gespecialiseerd is in social media. Wij ontwikkelen strategieën, geven trainingen, coachen ondernemers en verzorgen de social media voor onze klanten.

Geschiedenis

Net zoals Google en Facebook is ook TTM Communicatie op een zolderkamer begonnen. Vrijwel alle trainingen vonden plaats op het kantoor van de klanten. Begin 2012 kwamen steeds meer klanten met de vraag of ze ook hun social media konden uitbesteden. Om continu de tweets te kunnen monitoren was een kantoor met medewerkers nodig en hebben in 2013 een kantoor gehad in Zaltbommel. Vanuit dit kantoor aan de dwarsweg hebben we diverse trainingen gegeven en verzorgden we continu de webcare voor klanten.

De wereld van social media speelt zich online af, dus veel communicatie met onze klanten gaat digitaal. Begin 2014 zijn we verhuisd naar Leerdam. Vanuit dé glasstad van Nederland, Leerdam, geven wij advies, trainingen en presentaties aan onze klanten in Nederland en België.

Ons team

Het verzorgen van de social media voor onze klanten kost wekelijks veel tijd. Om de betrouwbaarheid en continuïteit te kunnen waarborgen is het team langzaam uitgebreid met diverse specialisaties.

leon ttm communicatie

Leon Tindemans
Eigenaar & Social media / internet expert

zoe

Zoë Blitterswijk
Social media marketeer

Connie ttm communicatie

Connie van Lent
Hoofd Administratie