LinkedIn Workshop

Bent u als ondernemer actief in een Business-to-Business markt en wilt u meer doen met LinkedIn en uw profiel op 100% krijgen, beter gevonden worden door potentiele klanten en zelf nieuwe klanten zoeken? Dan is deze LinkedIn workshop voor u dé oplossing!

De workshop bestaat altijd uit een groep van 5 tot 10 personen / ondernemers. Een LinkedIn workshop kan door TTM Communicatie worden georganiseerd, maar als u zelf een groep collega ondernemers heeft, dan kunt u ons ook inhuren.

Onderwerpen tijdens de LinkedIn workshop

In de workshop gaan wij concreet en praktisch aan de slag met uw LinkedIn profiel. Hierin worden vrijwel dezelfde onderwerpen besproken als in de één-op-één training, maar er zullen tijdens de workshop meer korte groepsdiscussies zijn om elkaars mening te horen. Onderstaande onderwerpen zullen aan bod komen:

  • Hoe werkt LinkedIn
  • Hoe zoek ik nieuwe klanten via LinkedIn?
  • Hoe maak ik een 100% profiel?
  • Hoe verstuur ik een status update?
  • Wat zijn groepen?
  • Aanbevelingen geven en krijgen
  • Creëren van events en andere applicaties
  • LinkedIn integreren in andere marketing
  • + Veel tips & tricks

Resultaat na de LinkedIn workshop

Na deze workshop weet u precies hoe u optimaal gebruik kunt maken van LinkedIn. U weet hoe u nieuwe klanten kunt zoeken en heeft een goed profiel met de juiste zoekwoorden. Ook zult u zich meer als expert gaan positioneren binnen uw netwerk.

Trainingsvormen

Het minimaal aantal deelnemers van een LinkedIn workshop is 5 en het maximum is 10. Op deze manier blijft de groep overzichtelijk en kunnen de deelnemers rustig met elkaar discussiëren en ervaringen uitwisselen. Als wij een workshop organiseren, dan zorgen wij altijd voor een mooie locatie met wifi.

Als u zelf een LinkedIn workshop wilt organiseren met collega ondernemers, zorg er dan voor dat er een goede internet verbinding is  en dat de deelnemers hun laptop meenemen. Zo kunnen zij direct de tips en strategieën in de praktijk toepassen.

Investering

Trainingsduur: 3 tot 3,5 uur
Prijsindicatie: € 97 excl. btw. per persoon
Locatie: geheel Nederland en België
Momenteel organiseren wij geen open-inschrijving workshops omdat het kennisniveau te ver uit elkaar ligt. Wilt u een LinkedIn training volgen? Kies van voor de 1-op-1 LinkedIn training

Deze LinkedIn workshop is ook uit te breiden met een Twitter, Facebook of YouTube workshop. Informeer naar de mogelijkheden.