Basis pakket

Het basis pakket social media is ideaal voor bedrijven die hun eerste stap willen zetten in de wereld van social media. Door te beginnen bij één LinkedIn, Instagram, Twitter of Facebook account kunt u de mogelijkheden ontdekken en de kansen gaan zien. Het is later altijd mogelijk om het basis pakket uit te breiden naar het MKB pakket.

Inhoud van het pakket

Wij gaan uw social media kanaal beheren volgens onze werkwijze. Wij gaan voor u iedere week / maand op zoek naar relevantie berichten, u controleert deze in 10 minuten en wij versturen ze. Vervolgens reageren we indien nodig, op reacties en proberen we kwalitatieve likes en/of volgers voor u te realiseren.

 • 1 of 2 sociale netwerken, hierbij kunt u kiezen uit:
  • 2 á 3 berichten per week op Facebook + storys
  • 2 á 3 berichten per week op Instagram + storys
  • 1 Bericht per dag op Twitter
  • 2 á 3 Berichten per week op LinkedIn
 • 1 Blog per maand van 500 woorden voor op uw website
 • Regelmatig overleg
 • Berichten vooraf ter controle
 • 9 – 17u webcare

Zoals u ziet, verschilt het aantal berichten per kanaal. Dit is omdat u anders te spammerig gaat overkomen. Tijdens de social media strategie sessie bespreken we wat voor u een goede frequentie is.

Ja, ik wil mijn social media uitbesteden!

Kosten van het basis pakket

De kosten voor het pakket zijn € 600 exclusief BTW per maand. Dit is inclusief het vormgeving van foto’s bij berichten, optimaliseren profielen, aankoop van enkele stockfoto’s en korte belletjes tussendoor. Kortom een pakket waarmee u goed zichtbaar bent op social media! Voor aanvang van het pakket is een strategie sessie van één dagdeel nodig. Wilt u dat wij meer accounts bijhouden? Kijk dan eens naar het MKB pakket en MKB+ pakket.

Afspraak maken?

Heeft u interesse om professioneel aan de slag te gaan met uw social media? Bel dan 0345 711 002 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan direct contact met u op.

Ja, ik wil mijn social media uitbesteden!

 


 

Veel gestelde vragen

Het uitbesteden van uw social media kanalen voelt wellicht een beetje eng of raar, maar veel van onze klanten vinden het heerlijk dat ze hier zelf niet meer mee bezig hoeven te zijn. Dit zijn enkele veelgestelde vragen rondom het uitbesteden van social media.

Hoelang duurt een contract?
De eerste periode is 3 maanden, daarna is het per maand opzegbaar.

Wat kost de social media strategie sessie vooraf?
Om goed te kunnen starten moeten wij uw bedrijf, doelgroep en markt kennen. Tijdens de social media strategie sessie brengen we dit in kaart en maken we een content planning voor de eerste maanden. Deze sessie duurt één dagdeel en kost € 297 ex btw en reiskosten.

Hoe weten jullie wat er gepost moet worden?
Wij beheren al 6 jaar social media kanalen voor bedrijven en hebben een unieke aanpak in het vinden van berichten

Wat kan ik verwachten als resultaat?
Vaak wilt u meer klanten en bekendheid. Wij kunnen echter geen harde garanties hierover geven. Wij doen ons best om zo leuk mogelijke berichten te posten waardoor mensen naar uw site gaat en daar wat gaan kopen. Wij kunnen geen likes en bestellingen ’toveren’. Wel zult u merken dat uw volgers en bereik gaan toenemen.

Kopen jullie volgers?
Nee, hier heeft u niets aan. Veel volgers staat leuk, maar interactie is veel belangrijker.

Waarom zit er een blog bij ieder pakket?
Door zelf nieuws te delen krijgt u bezoekers naar uw site en laat u zien dat u dé expert bent. Ook zult u hierdoor meer organische bezoekers via Google krijgen. Wij schrijven 2 blogs per maand (in overleg met u) en kunnen die met stockfoto plaatsen op uw website.

Kan ik zelf ook nog dingen plaatsen?
Natuurlijk! Wij zorgen ervoor dat er berichten worden gepost, maar daarnaast kunt u dat altijd aanvullen.