Green Screen / Chroma Key opname

De techniek die gebruikt wordt bij green screen opnames is al erg oud, maar wordt nog steeds dagelijks gebruikt. Denkt u maar eens aan de weerman die het weer presenteert. Hij staat voor een groen of blauw doek en niet voor een echte weerkaart. Deze wordt er tegelijkertijd achter geprojecteerd. De computer vervangt namelijk de kleur van het doek door weerkaart. Verder wordt deze techniek ook veel gebruikt in de filmindustrie, want het is enorm kostenbesparend.

Eigen green screen opname?

Als u een instructievideo wilt maken, een nieuw product wilt presenteren of een pitch wilt opnemen, het is allemaal mogelijk met een green screen. Wij beschikken over alle apparatuur, belichting en montage software om een opname te maken die u vervolgens intern kunt gebruiken of kunt uploaden naar YouTube.

Mogelijkheden met een green screen

Met een green screen kunt u diverse effecten creëren en heeft u eindeloos veel mogelijkheden voor zakelijke doeleinden. Hieronder staan enkele mogelijkheden met een green screen:

  • Video met variabele stilstaande achtergrond
  • Video met variabele bewegende achtergrond
  • Instructievideo’s (E-Learning)
  • Pitchvideo
  • Interview

Het is tevens mogelijk om de green screen opnames bij u op locatie te maken.

Investering

Aangezien de mogelijkheden met een green screen erg breed zijn, kunnen wij geen standaard prijzen noemen voor één video.

Meer informatie?

Als u meer informatie wilt over het maken van een green screen opname of een van onze andere diensten, laat dan hiernaast uw gegevens achter. Wij nemen dan binnen enkele uren contact met u op.