Social Media

Als bedrijf kunt u niet meer achterblijven op social media. Of u nu in een B2B of B2C wereld actief bent, uw klanten zitten op social media. Ze delen ervaringen en praten over uw producten en diensten op sociale media zoals LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube en Instagram. Vergroot uw bekendheid via social media door zelf berichten te gaan delen!

Om succesvol aan de slag te gaan met sociale media, hebben wij diverse trainingen ontwikkeld waarin uw praktische tips krijgt over het gebruik ervan. Wij laten u precies zien hoe u social media optimaal kunt inzetten!

LinkedIn

Alles weten over het gebruik en de zakelijke kansen van LinkedIn? Wij geven de volgende trainingen:

Instagram

Heeft u een jongere doelgroep? Leer dan alles over de zakelijke mogelijke van Instagram!

Facebook

Maak van uw klanten ambassadeurs via Facebook! Wij geven de volgende trainingen:

Social media

Tijdens onze algemene social media trainingen leert u alle mogelijkheden van alle platformen!

Twitter

Ga in dialoog met uw klanten via Twitter! Volg een van deze training:

SEO

Wilt u graag hoger komen in Google en meer relevante bezoekers naar uw site krijgen? In onze SEO trainingen vertellen wij u hoe u dit kunt bereiken.

Content marketing

Wilt u aan de slag met met maken van content die aansluit bij de wensen van uw doelgroep? Wij leren u hoe u content bedenkt, schrijft en optimaal kunt delen!

Youtube

Geef uw bedrijf een gezicht met YouTube!

Yammer

Leer hoe u kennis, tips en events kunt delen met uw collega’s via Yammer! Wij geven:

iPad

In onze iPad trainingen gaat u alles leren over van werken met de iPad.

Uitbesteden?

Als u zelf wel actief wilt zijn op de verschillende sociale netwerken, maar daar geen tijd of mankracht voor heeft, dan kunnen wij u helpen. Wij kunnen voor u iedere week, in goed overleg, een aantal berichten voorbereiden, blogs schrijven of foto’s en video’s maken. U keurt deze vervolgens goed en wij zorgen ervoor dat deze op de juiste tijden verstuurd worden.

Zo heeft u dus geen omkijken naar uw social media accounts. Wij houden alles voor u in de gaten en zodra er een lead uit voortkomt, dan geven wij dit direct door aan uw verkoopafdeling. Wilt u meer informatie over social media uitbesteden? Neem dan contact met ons op.

Social media Scan

Wilt u weten hoe het gaat met uw social media? In onze social media scan analyseren wij uw social media kanalen en die van uw concurrentie! De scan is kosteloos en vrijblijvend.