Social Media

Social media is een verzamelnaam voor alle online media waar personen en/of bedrijven eenvoudig informatie met elkaar kunnen delen. Deze informatie kan van alles zijn, zoals: waar mensen mee bezig zijn, foto's, muziek, ect. Sociale media zoals Twitter, Facebook, YouTube en LinkedIn zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij.

Om succesvol aan de slag te gaan met sociale media, hebben wij diverse trainingen ontwikkeld waarin uw praktische tips krijgt over het gebruik ervan.

LinkedIn

Meer weten over het gebruik en de zakelijke kansen van LinkedIn? Wij geven de volgende trainingen:

Twitter

Ga in dialoog met uw klanten via Twitter! Volg een van deze training:

Facebook

Maak van uw klanten ambassadeurs via Facebook! Wij geven de volgende trainingen:

Youtube

Geef uw bedrijf een gezicht met YouTube!

Google Plus

Domineer op het sociale netwerk van Google!

Yammer

Deel kennis met collega’s via Yammer!

iPad

In onze iPad trainingen gaat u alles leren over van werken met de iPad.

Uitbesteden?

Als u zelf wel actief wilt zijn op de verschillende sociale netwerken, maar daar geen tijd of mankracht voor heeft, dan kunnen wij u helpen. Wij kunnen voor u iedere week, in goed overleg, een aantal berichten voorbereiden, blogs schrijven of foto’s en video’s maken. U keurt deze vervolgens goed en wij zorgen ervoor dat deze op de juiste tijden verstuurd worden.

Zo heeft u dus geen omkijken naar uw social media accounts. Wij houden alles voor u in de gaten en zodra er een lead uit voortkomt, dan geven wij dit direct door aan uw verkoopafdeling. Wilt u meer informatie over social media uitbesteden? Neem dan contact met ons op.

SEO

Wilt u graag hoger komen in Google en meer relevante bezoekers naar uw site krijgen? In onze SEO trainingen vertellen wij u hoe u dit kunt bereiken.

Social media Scan

Wilt u weten hoe het gaat met uw social media? In onze social media scan analyseren wij uw social media kanalen en die van uw concurrentie! De scan is kosteloos en vrijblijvend.