LinkedIn

LinkedIn het grootste online zakelijke netwerk voor professionals ter wereld. Via LinkedIn delen professionals nieuws van hun bedrijf en uit hun branche, daarnaast onderhouden ze hun zakelijke contacten en zoeken ze naar potentiële klanten en leveranciers.

Met ruim 650 miljoen accounts wereldwijd is LinkedIn een platform dat u als ondernemer zeker niet meer mag negeren. In Nederland zijn er ongeveer 6,5 miljoen accounts en dit zijn voornamelijk: directeuren, (marketing en communicatie) managers, inkopers en HR. Als dit uw doelgroep is, dan is LinkedIn een must om te gebruiken.

Praktische trainingen en workshops over LinkedIn

Als u meer wilt weten over het gebruik en de zakelijke kansen van LinkedIn, dan kunt u bij ons diverse trainingen en workshops volgen. Hierin laten wij u zien hoe LinkedIn werkt en gaat u zelf direct met uw LinkedIn profiel aan de slag. Daarnaast geven wij veel tips en truc’s over het dagelijks gebruik van LinkedIn.

Wij bieden diverse trainingsvormen aan, hieronder zijn deze te vinden.
Eén-op-één training LinkedIn
Hierin leggen wij u persoonlijk uit hoe u meer kunt halen uit LinkedIn
LinkedIn Adverteren Training
Leer hoe u effectief kunt adverteren op LinkedIn
Workshop LinkedIn
Volg samen met andere ondernemers een workshop over LinkedIn
In-Company LinkedIn training
Samen met uw collega’s leert uw meer over het zakelijke gebruik van LinkedIn
Gratis LinkedIn video training
Leer gratis de basis van het zakelijk gebruik van LinkedIn 

Historie van LinkedIn

LinkedIn is in december 2002 door Reid Hoffman ontwikkeld en in mei 2003 gelanceerd. Sinds dien is het erg hard omhoog gegaan met LinkedIn, want al in mei 2011 ging het bedrijf naar de beurs (NYSE). Anno 2012 is LinkedIn beschikbaar in 17 talen en komen de gebruikers uit ruim 200 verschillende landen. Ideaal dus voor uw internationale contacten.

Zakelijke mogelijkheden

Doordat vaak de eindbeslissers op LinkedIn zitten kunt u eenvoudig en direct contact met hen opnemen en zo uw product of dienst introduceren. Daarnaast is LinkedIn ook een prima middel om gevonden te worden. Uw profiel is uw online visitekaartje en wordt snel geïndexeerd door Google. Daarnaast kunt u een company profile maken met uw producten en diensten, welke ook goed geïndexeerd wordt. Ook is LinkedIn geschikt om eenvoudig nieuw personeel te vinden.