Fotogeneratie met AI-tools Training

Waarom zou u nog betalen voor een stockfoto als u zelf iedere afbeelding kunt laten samenstellen door AI? Laat computer voor u de mooiste bedrijfsbeelden maken en gebruik ze in uw marketing! In deze fotogeneratie met AI-tools training leert u stap voor stap hoe u de tools, websites en commando’s die u moet geven.

Een perfecte training voor ondernemers en marketeers die naast ChatGPT ook aan de slag willen met visuele content! Denk aan fotografie, illustraties, cartoons en nog veel meer. Creëer verbluffende visuele content met AI-tools!

AI fotografie

Ontdek de kracht van kunstmatige intelligentie en leer hoe je adembenemende afbeeldingen en visuele content kunt creëren met onze innovatieve training “Fotogeneratie met AI”. In deze hands-on training leer je werken met toonaangevende AI-tools om jouw creatieve projecten naar een hoger niveau te tillen. Hieronder ziet u een voorbeeld van wat u óók kunt maken!

Deze drie foto’s zijn nep, de persoon bestaat niet, het toetje bestaat niet en de telefoon is nooit op het stand geweest.

Inhoud van de training

Deze op maat gemaakte training richt zich op het effectief toepassen van AI-gebaseerde fotogeneratietools in uw creatieve workflow. We behandelen de volgende onderwerpen:

 • Wat is AI precies?
 • Introductie tot fotogeneratie met AI: een overzicht van de mogelijkheden
 • De laatste AI fotogeneratie tools (gratis & betaald)
 • Aan de slag met AI-tools voor fotogeneratie
 • Creëren van unieke en boeiende visuele content met AI
 • Het trainen van AI-modellen om gepersonaliseerde en op maat gemaakte afbeeldingen te genereren
 • Tips en trucs voor het werken met AI-gebaseerde fotogeneratietools
 • Het opstellen van effectieve prompts
 • Exporteren van uw gemaakte afbeeldingen
 • Hoe zit het met auteursrechten?
 • Het gebruik van AI-tools voor fotomanipulatie
 • Integratie van AI-gebaseerde fotogeneratietechnieken in jouw bestaande creatieve processen
 • De ethische en sociale implicaties van het gebruik van AI in de creatieve sector
 • Toekomstige trends en ontwikkelingen in AI en fotogeneratie
 • Veel praktische tips!

Deze training wordt aangepast aan jouw specifieke interesses en behoeften en bevat praktische oefeningen om je vertrouwd te maken met AI-gebaseerde fotogeneratietools en hun toepassingen.

Resultaat na de AI fotogeneratie training

Na het afronden van de “Fotogeneratie met AI”-training kun je effectief AI-tools inzetten voor het creëren van indrukwekkende visuele content. U weet hoe u passende prompts en instructies moet geven. U krijgt tips om AI-technieken te integreren in uw creatieve processen, en de mogelijkheden en beperkingen van AI-gebaseerde fotogeneratietools begrijpen en verantwoordelijk toepassen.

Geef uw creatieve projecten een boost met behulp van AI-gebaseerde fotogeneratie en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van kunstmatige intelligentie in de wereld van visuele content!

Trainingsvormen

Alle trainingen worden altijd op maat gegeven. Op deze manier bent u er altijd zeker van dat u een maatwerk training krijgt, met praktische tips voor uw bedrijf. Wij kunnen naar uw kantoor komen of u komt naar ons kantoor in Leerdam. U kunt deze training ook met een aantal collega’s volgen.

Kosten van de training

De prijs van onze fotogeneratie met AI-tools training is afhankelijk van het aantal deelnemers en de trainingslocatie. We zijn hier erg transparant over.

Personen   Halve dag    Hele dag
1 persoon    € 395    € 790
2 personen    € 490    € 950
3 of 4 pers    € 630    € 1200
5 of 6 pers    € 830    € 1660
7 of 8 pers    € 1000    € 1925
9 of 10 pers    € 1150    € 2200
11 of 12 pers    € 1300    € 2250
13 t/m 15 pers    € 1500    € 2750
15 t/m 20 pers    € 1800    € 3200

(Dit zijn totaalprijzen, niet per persoon)

Reiskosten indicatie:
– Regio Utrecht, Dordrecht, Tiel, Breukelen: € 50
– Regio Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Amersfoort, Den Haag: € 95
– Regio Limburg, Zeeland, Friesland: +/- € 195

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Neem contact met ons op voor een exact bedrag en een offerte op maat. Deze maken wij graag voor u. Vooraf zal er altijd een telefonische intake plaatsvinden. Na afloop ontvangt u een handige hand-out met tips

Training inplannen

Wilt u deze AI-fotografie training volgen of heeft u nog een vraag over deze training? Neem dan contact met ons op! Vaak kan de training al op korte termijn plaatsvinden. Bel: 0345 – 711 002 of vul ons contactformulier in.

Offerte op maat Training inplannen