Social Media uitbesteden

U realiseert zich dat uw bedrijf of organisatie actief aanwezig moet zijn op een of meerdere social media kanalen en dat dit veel tijd kost. U wilt tenslotte professioneel overkomen en geen onzin berichten versturen. Er is alleen één probleem: u heeft geen tijd, capaciteit of creativiteit om alles bij te houden. Er is ook niemand binnen uw organisatie zijn die het er ‘even’ bij kan pakken en om er nu iemand voor aan te nemen in deze tijd lukt ook niet altijd.

Uitbesteden is dé oplossing!

Wij houden van social media en zijn de hele dag online en actief bezig met het versturen van tweets, updates, reageren, bloggen, acties bedenken, video’s en rapportages maken. Dit alles om onze ZZP en MKB klanten van A tot Z te ontzorgen. Wij versturen in overleg met de klant dagelijks een aantal berichten, reageren op reacties en beantwoorden klachten.

Ik wil meer weten over social media uitbesteden

Onze unieke werkwijze

U zult zich nu vast afvragen hoe wij weten wat wij moeten delen op uw social media kanalen. Lees hieronder onze werkwijze:

1. Social media strategie sessie
In een brainstormsessie van een dagdeel brengen wij de social media kanalen voor u in kaart, bepalen we een social media strategie en bepalen we de content marketing strategie. Hierin bepalen we ook welke blogs voor uw doelgroep interessant zijn. Deze sessie is noodzakelijk zodat wij uw bedrijf, de markt en uw klanten leren kennen. Hierdoor kunnen we betere social media berichten maken.

2. Wekelijks berichten verzamelen
Vervolgens zoeken wij iedere week actuele nieuwsitems en blogs die uw doelgroep interessant vindt. Om resultaat te halen uit uw social media aanpak is het ten zeerste aan te raden om zelf ook te gaan bloggen / nieuws te gaan publiceren. Natuurlijk hoeft u dit niet zelf te doen, maar doen wij dit in overleg met u.

Daarnaast schrijven wij ook een aantal ‘promo’s’ die producten en diensten van u promoten. Dit zijn er slechts een paar, want u wilt niet alleen maar over uzelf praten. Wij sturen deze lijst met berichten regelmatig naar u op en pas na uw goedkeuring gaan wij de berichten versturen. Naar de loop van tijd is een controle vaak niet meer nodig, omdat we dan uw markt snappen.

3. Dagelijks berichten versturen
Zodra u akkoord heeft gegeven worden de berichten op strategische tijden geplaatst en houden wij reacties in de gaten. Als een van uw volgers of fans een vraag heeft, dan zullen wij die beantwoorden. Het bijhouden van reacties, webcare, doen wij standaard van 9:00 tot 17:00. Als u dit liever zelf wilt doen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

4. Rapportage
Na iedere maand sturen wij u een rapportage met daarin een overzicht van het bereik en het aantal clicks op de linkjes in de berichten. Aan de hand van deze rapportage kijken we samen met u hoe de voortgang is. Wel analyseren de berichten en bepalen vervolgende de strategie.

Kosten social media uitbesteden

Voor het uitbesteden van uw social media hebben wij verschillende social media pakketten samengesteld. De prijzen variëren van € 600 tot € 1295 per maand. Aangezien ieder bedrijf anders is maken wij graag een offerte op maat. Hieronder staan onze pakketten:
Basis Pakket voor € 600 per maand
MKB Pakket voor € 795 per maand
MKB+ Pakket voor € 1295 per maand

Bekijk onze social media pakketten

Alle pakketten zijn uit te breiden met: maandelijkse nieuwsbrieven, Facebook Ads, SEO advies, SEO advies, linkbuilding en YouTube video’s.

Uw privacy en imago staan bij ons op 1!

Wij zullen, zoals veel andere social media bureaus wel doen, nooit op onze website of welke ander vorm van communicatie ook de naam van uw organisatie noemen als zijnde dat wij de social media voor u verzorgen. Wij begrijpen dat dit informatie is die uw imago bij uw klanten en leveranciers kan beïnvloeden. Wij werken van kleine tot wereldwijde organisaties waar wij heel graag de naam van zouden willen vermelden op onze website, maar dit doen wij bewust niet.

Vrijblijvende afspraak maken?

Heeft u interesse om uw social media uit te besteden, dan komen wij geheel vrijblijvend bij u langs om te praten over de mogelijkheden. Bel 0345 – 711 002 of vul het contactformulier in.

 

.