Linkedin Training in Den Bosch

Bent u ondernemer in Den Bosch en wilt u meer weten over het zakelijk gebruik van grootste online zakelijke netwerk LinkedIn? Dan geven wij graag een persoonlijke LinkedIn training bij u in ‘s-Hertogenbosch. Als u in een B-2-B markt actief bent, dan is LinkedIn hét sociale netwerk welke u zeker niet vergeten. Het is uw online visitekaartje en moet er goed uitzien.

Inhoud van de LinkedIn training

Tijdens de LinkedIn training bij u in Den Bosch beginnen wij met de basis van LinkedIn. Wij laten u zien hoe LinkedIn werkt en hoe u het voor uw bedrijf kunt inzetten. Daarna beginnen we met optimaliseren van uw LinkedIn profiel. We gaan onderzoeken welke zoekwoorden het meest gebruikt worden binnen uw branche en verwerken deze op strategische plaatsen in uw profiel.

Als laatste gaan laten wij u drie manieren zien hoe u nieuwe klanten kunt zoeken via LinkedIn! De training duurt 3 uur.

Kosten LinkedIn Training

Deze training kunnen wij op uw kantoor geven in Den Bosch. Hieronder zijn onze prijzen te vinden:

LinkedIn Den Bosch

Trainingsduur: 3 uur tot 3,5 uur
Prijs: € 350,- excl. 21% btw en reiskosten naar uw locatie
Aantal personen: 1 of 2
Locatie: Den Bosch e.o.

Neem contact met ons op voor een:

Offerte op maat Training inplannen

Referenties

Sinds 2010 geven wij wekelijks LinkedIn trainingen aan ondernemers van klein tot groot in Nederland en België. Wij zijn dagelijks actief op LinkedIn, maken video’s en bloggen over alle ontwikkelingen rondom LinkedIn.

LinkedIn training volgen in Den Bosch?

Heeft u geen zin om uren te stuntelen en wilt u professioneel gebruik maken van LinkedIn? Wilt u nieuwe klanten uit Den Bosch via LinkedIn krijgen? Klik dan op de grote knop hiernaast om een training te boeken.

U kunt deze LinkedIn training ook volgen in: Utrecht, ZaltbommelBunnik, Den Haag, Dordrecht, Leerdam, Culemborg, Amsterdam, Gorinchem en Vianen.