Linkedin Training in Den Bosch

Bent u ondernemer in Den Bosch en wilt u meer weten over het zakelijk gebruik van grootste online zakelijke netwerk LinkedIn? Dan geven wij graag een persoonlijke LinkedIn training bij u in ‘s-Hertogenbosch. Als u in een B-2-B markt actief bent, dan is LinkedIn hét sociale netwerk welke u zeker niet vergeten. Het is uw online visitekaartje en moet er goed uitzien.

Inhoud van de LinkedIn training

Tijdens de LinkedIn training die wij bieden in Den Bosch, gaan wij u vertrouwd maken met de basisprincipes van LinkedIn. We laten u zien hoe u dit platform effectief kunnen gebruiken om uw bedrijf te laten groeien. Dit begint met het begrijpen van hoe LinkedIn werkt en hoe het kan worden ingezet om een publiek te bereiken en relaties op te bouwen met andere professionals.

Een belangrijk onderdeel van de training is het optimaliseren van het LinkedIn-profiel, waarbij we u leren welke zoekwoorden het meest relevant zijn voor uw branche en hoe u deze op een strategische manier kunt integreren in uw profiel. Dit zal helpen om uw profiel beter vindbaar te maken voor potentiële klanten en meer zichtbaarheid te krijgen binnen uw industrie.

Naast het optimaliseren van het profiel, gaat u ook leren hoe u nieuwe klanten kunt vinden via LinkedIn. Hierbij bieden wij zeven verschillende manieren om dit te doen, zodat u in staat bent om te kiezen wat het beste werkt voor uw bedrijf.

Kosten LinkedIn Training

Deze training kunnen wij op uw kantoor geven in Den Bosch. Hieronder zijn onze prijzen te vinden:

Training voor 1 of 2 pers.: € 450
Training voor 3 of 4 pers.: € 625
Prijzen zijn excl. 21% btw en op uw locatie in de regio Den Bosch

✔ Trainingsduur: 3,5 uur
✔ Hand-out na afloop voor u
✔ Handig boekje met 101 social media ideeën

Neem contact met ons op voor een:

Offerte op maat Training inplannen

Referenties

Sinds 2010 geven wij wekelijks LinkedIn trainingen aan ondernemers van klein tot groot in Nederland en België. Wij zijn dagelijks actief op LinkedIn, maken video’s en bloggen over alle ontwikkelingen rondom LinkedIn.

LinkedIn training volgen in Den Bosch?

Heeft u geen zin om uren te stuntelen en wilt u professioneel gebruik maken van LinkedIn? Wilt u nieuwe klanten uit Den Bosch via LinkedIn krijgen? Klik dan op de knop hieronder om een training te boeken.

Offerte aanvragen Training inplannen

 

U kunt deze LinkedIn training ook volgen in: Utrecht, ZaltbommelBunnik, Den Haag, Dordrecht, Leerdam, Culemborg, Amsterdam, Gorinchem en Vianen.