Social Media B2B

social media b2bU kent ze vast wel van andere ondernemers, die succesverhalen over het werk en de klanten die ze binnenhalen via social media. Daar heeft u natuurlijk ook wel oren naar, maar succesvol social media in een b2b markt inzetten is nog niet zo makkelijk. Misschien heeft u al wel een account op LinkedIn of Twitter aangemaakt, maar zoals u gemerkt heeft komen de klanten en opdrachtgevers dan nog steeds niet vanzelf.

Social Media B2B; de presentatie

In dit soort gevallen biedt een social media b2b presentatie van de expert Leon Tindemans uitkomst. Hierbij ontdekt u op een inspirerende manier de mogelijkheden die social media b2b biedt en hoe u hier zelf van kunt profiteren. Sinds 2010 is Leon actief met het adviseren van bedrijven op het gebied van social media. Zijn klantenbestand is inmiddels flink geroeid en divers.

Ontdek de kansen van social media

Social media is in tegenstelling tot wat veel mensen denken veel meer dan het delen van een foto of een onzinnig berichtje over wat er op televisie is. Steeds meer bedrijven zien hier de kracht van in en gebruiken social media om hun netwerk uit te breiden en zo in contact te komen met mensen die voor hen van waarde kunnen zijn. Tijdens de presentatie worden alle verschillen duidelijk uitgelegd en laat Leon u zien hoe u de sociale kanalen het beste kunt gebruiken om van uw bedrijf een nog groter succes te maken!

Duur van de presentatie

De presentatie duurt standaard rond de 1,5 uur, maar dit kan ingekort of verlengd worden.

Locatie

De presentatie kan door heel het land gegeven worden.

Kosten

De kosten van deze presentatie zijn afhankelijk van de duur en de locatie. Neem contact met ons op voor een offerte. Na afloop van de presentatie ontvangt u van ons de PDF met de dia’s zodat u die naar de aanwezige ondernemers kunt sturen.

Neem contact met ons op voor een:

Voorstel op maat Optie voor spreker boeken