Viral: Google promoot Pixel smartphone

De nieuwe video van Google waarin zij de Pixel smartphone in India promoten is ontzettend populair en gaat viral! Op YouTube en Facebook is de video al meer dan 15 miljoen keer bekeken.

Google Assistent

In de video wordt vooral gefocust op het nut van de Google Assistant, een digitale persoonlijke assistent ontwikkeld door Google. Gebruikers kunnen een gesprek aangaan met de assistent en hoeven de zoekopdracht niet te typen.

De populaire Indiase schrijver-columnist Mrs. Funnybones speelt de hoofdrol in de korte video. Een #dagmetPixel schetst het leven van de hoofdpersoon tijdens al haar dagelijkse bezigheden. Van zakelijke bijeenkomsten en etentjes in restaurants tot aan fitnessroutines en tijd voor haar gezin. Bij alles wat zij doet maakt ze gebruikt van de slimme assistentie van haar Google Pixel smartphone.

Laatste poging

Dit zou wel eens de laatste keer kunnen zijn dat Google de Pixel telefoon aanprijst en promoot in India, waar de telefoon moeite heeft gehad om opgepikt te worden. Dat komt waarschijnlijk omdat de telefoon de prijs heeft van een IPhone.

De video

Heb je de video nog niet gezien? Bekijk hem dan hieronder:

Over de Pixel smartphone

Begin oktober 2016 heeft Google zich ontpopt tot echte smartphone-fabrikant en presenteerde zij deze nieuwe smartphones, genaamd Pixel. Google heeft deze telefoons volledig zelf ontworpen en ze zijn in opdracht door HTC geproduceerd.

Unieke kenmerken

De Google Pixel is ontworpen voor echte Android-fans. Google heeft de smartphone nog voorzien van een aantal unieke kenmerken, zoals de Google Assistant en de Pixel launcher. Bovendien heeft de Pixel de beste smartphonecamera ooit in een Google-toestel. Daarnaast is de Pixel uitgerust met een riant AMOLED-scherm, voor scherpe beelden en strakke kleuren.

Wil je aan de slag met Google? Volg dan een SEO training!