Donald Trump-video van Arjen Lubach gaat viral

Afgelopen week is de Donald Trump-video van Arjen Lubach opgepikt door de internationale media en ging hij viraal. In het programma ‘Zondag met Lubach’ met Arjen Lubach werd Nederland op een Trumpiaanse wijze geïntroduceerd aan de nieuwe president van Amerika.

Goede indruk Nederland

Dat Trump Amerika geweldig vindt, is duidelijk, maar wat vindt hij eigenlijk van Nederland? Volgens Lubach stelde het tv-programma Nederland voor op een manier die Donald Trump wellicht het meest zou aanspreken. In het filmpje vertelt een stem die nagenoeg hetzelfde is als Donald Trump dat Nederland great is en sluit het af met de lijfspreuk: ‘America first, The Netherlands second’.

Eerder deed de Amerikaanse president al uitspraken over de NAVO (‘onnodig!’) en de relatie van de VS tot Europa (‘America first!’). De vraag is hoe de banden tussen Nederland en de Amerikaanse president zich gaan ontwikkelen.

Viral video Donald Trump

Op Facebook is de video inmiddels meer dan 41 miljoen keer bekeken. Hieronder is de YouTube video te zien. Deze is al meer dan 5 miljoen keer bekeken.

Arjen Lubach verbaasd

Lubach is verbaasd over het succes van zijn video. ‘Het is de meest bekeken video tot nu toe’, aldus Arjen Lubach. Met deze video kan het nieuwe seizoen van Zondag met Lubach eigenlijk al niet meer stuk.

Volg onze trainingen

Ben je geïnteresseerd in het maken van zakelijke video’s en vlogs? Wij geven een YouTube training op maat en adviseren je graag.