Google Plus; wat moet je weten?

Google Plus dwingt vaak tot het aanmaken van accounts. Zo kan je er niet onderuit als je bijvoorbeeld wilt kunnen reageren op YouTube video’s. Als je dan toch een account moet aanmaken, dan kan je er maar beter je voordeel mee doen.

Van irritatie naar succes

Google Plus heeft al heel wat irritaties opgewekt door de verplichting tot registratie als je optimaal gebruik wilt maken van alle services. Toch zijn de irritaties van veel bedrijven omgeslagen in successen. Je moet Google Plus zo inzetten dat het je succes op gaat leveren. Deze 6 weetjes over Google Plus helpen je hierbij.

1. Verificatie

Je bedrijfspagina moet op Google Plus worden geverifieerd. Als dit gebeurd is, dan zie je hier een melding van verschijnen op je bedrijfspagina.

2. Groepen indelen

Het is goed om groepen aan te maken, voor je connecties en je klanten. Door groepen slim in te delen kan je relevante berichten uitsluitend delen met de groep voor wie de informatie ook echt interessant is.

3. Je logo

Het is goed om je bedrijfslogo toe te voegen aan je Google Plus bedrijfspagina. Een logo is herkenbaar en dit draagt bij aan je vindbaarheid. Zorg er wel voor dat het logo goed helder is.

4. Conversies

Zorgen voor conversies kan worden gerealiseerd door een banner te realiseren. Deze banner dient duidelijk aan te geven welke service je kan bieden en waar de focus van je onderneming ligt.

5. De bedrijfswebsite

Het is goed om je bedrijfswebsite aan je bedrijfspagina op Google Plus te koppelen. Zo kan je direct ook meer traffic naar je zakelijke website realiseren.

6. Openbaar delen

Deel je blogteksten en eventuele nieuwe pages openbaar op je bedrijfspagina op Google Plus. Dit zorgt voor een betere vindbaarheid via Google.

Google Plus Training

Als je dan toch een account aanmaakt op Google Plus, zorg er dan voor dat deze pagina goed in je voordeel werkt. Kom je er niet helemaal uit, of krijg je niet het resultaat dat je graag zou willen zien? Dan is onze Google Plus Training iets voor jou!