Instagram Stories: Meerdere foto’s toevoegen

Instagram Stories hebben het sociale netwerk in één klap nóg succesvoller gemaakt. We houden van de Verhalen van anderen en kijken er dan ook graag naar. Daarnaast laten we zelf ook graag zien wat we aan het doen zijn. Soms is het wenselijk om foto’s in de Instagram Stories te plaatsen. Dit kan, maar veel mensen weten niet goed hoe je meer dan één foto toevoegt. Dat gaan wij je uitleggen.

Foto’s toevoegen aan Instagram Stories

Het is niet moeilijk om meerdere foto’s toe te voegen aan je Instagram Stories, of je Verhalen, maar je moet natuurlijk wel even weten hoe het werkt. Wij hebben een handig stappenplan voor je gemaakt, zodat jij snel en eenvoudig leert hoe je meerdere foto’s toevoegt aan jouw Instagram Stories. Je hoeft alleen maar onderstaande stappen te volgen:

  • Klik op je foto of logo met het plusteken om een eerste foto toe te voegen aan je Verhaal.

  • Kies onderaan je scherm voor een foto en klik deze aan, zodat deze begint te uploaden.

  • Klik opnieuw op je foto of logo met het plusteken.
  • Klik op het logo in de linkerbovenhoek, zodat de camera opent.
  • Tik de camera aan en selecteer een tweede foto om aan je Verhaal toe te voegen.
  • De tweede foto begint nu te uploaden.
  • Herhaal deze stappen tot je alle gewenste foto’s in je Verhaal hebt opgenomen.

Uploaden in de juiste volgorde

Het is wel belangrijk dat je de foto’s op de juiste volgorde upload, want zo komen zij ook in je Verhaal terecht. Je kunt op deze manier al je Instagram Stories gemakkelijk van meerdere foto’s voorzien. In de bovenbalk kun je zien hoeveel foto’s je hebt toegevoegd en hoe lang het nog duurt voordat alles geüploade is.

Stories ideaal voor bedrijven

Steeds meer bedrijven gaan ook aan de slag met Instagram Stories. Dit is fantastisch, want het zijn ook juist de Stories van bedrijven die men graag bekijkt. Je kunt er dus veel mee winnen als je ook eens een leuk Verhaal deelt voor 24 uur. Het toevoegen van meerdere foto’s is met name ook ideaal voor bedrijven, vooral omdat je de mogelijkheid hebt om meerdere locaties, meerdere personen of meerdere producten op foto voorbij te laten komen. Natuurlijk moet je er als bedrijf wel voor zorgen dat je foto’s – en je Instagram Stories – van hoge kwaliteit zijn.

Volg een Instagram training!

Instagram wordt steeds interessanter voor bedrijven. Ben jij nog niet aanwezig op dit sociale netwerk, maar wil je er wel mee aan de slag? Of ben je er wel al aanwezig, maar weet je er nog niet het maximale uit te halen? Volg dan eens een Instagram training om je account te laten groeien dit jaar! Je kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.