Review: Werk vinden met social media – Aaltje Vincent

Het vinden van een baan is lastig en sociale media is dan ook het instrument dat onmisbaar is wanneer u op zoek bent naar een baan. Maar hoe vindt u nu precies werk met social media?

Werk vinden met social media

In ‘Werk vinden met social media‘ geeft Aaltje Vincent een inzicht in het wervings- en selectieproces en de relatie van dit proces met de social media. Het boek gaat niet alleen in op vragen als ‘hoe vind ik mijn ideale baan’ maar geeft ook uitleg hoe je jezelf via de social media zichtbaar maakt. Ook is het boek duidelijk over diverse privacyregels en hoe u uw eigen privacy het beste kan waarborgen.

Centraal staat dat de werkzoekende een goed en realistisch beeld moet hebben van het werk dat hij of zij zoekt. Het boek gaat voornamelijk in op het belang van LinkedIn, met als tweede ‘koploper’  Twitter. Facebook en Hyves nemen geen prominente plaats in, maar ook deze media mag niet onderschat worden. Het boek is helder geschreven en de diverse kaders en tekeningen zorgen ervoor dat de verhaalstructuur eenvoudig te volgen is.

Over Aaltje Vincent

Aaltje Vincent is een loopbaanprofessional met veel ervaring. Haar passie is het trainen en coachen van werkzoekenden en loopbaanprofessionals die (nieuw) werk willen vinden dat past bij de persoonlijkheid.

Bestel Werk vinden met social media voordelig

Bent u ook nieuwsgierig geworden of bent u op zoek naar een nieuwe baan via social media? Koop dan nu dit fantastische en heldere boek, en begin direct met het vinden van de baan die bij u past.
Werk vinden met social media (Paperback)
Werk vinden met social media (e-Book)

Werk vinden met social media
Aaltje Vincent
Spectrum
ISBN13 9789000325429

Interessante social media boeken

Als u meer wilt weten over social media marketing, dan zijn deze boeken aan te bevelen: Social media voor interne communicatieSocial media marketing voor DummiesHet social media boekjeDe nieuwe regels van social mediaDurf te doenBasisboek social mediaGeld verdienen met Twitter, Code social media en Social media expert in een week.