Review: Code Sociale Media – Charles Huijskens

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel te maken met de sociale media. In de zakelijke sfeer loopt Nederland niet bepaald voorop wanneer het op het gebruik van de sociale media aankomt, hetzij door werknemers of meer in het algemeen vanuit het bedrijf naar de buitenwereld. In het boek ‘Code Sociale Media‘ van Charles Huijskens komen deze onderwerpen aan de orde en presenteren de auteurs een overzicht van ‘do’s’ en ‘don’ts’.

Code Sociale Media: overzicht en richtlijnen

Het boek heeft een duidelijke opbouw naar het tot doel gestelde onderwerp, namelijk een zo overzichtelijk mogelijk beeld schetsen van het landschap van de sociale media, hoe deze verweven is met uw zakelijke onderneming en het opstellen van een gedragscode. Het is een nuttig boek om u goed in te lezen in het onderwerp en presenteert richtlijnen zoals die in het bedrijfsleven in de Verenigde Staten al langere tijd onderdeel zijn van de bedrijfscultuur.

Over Charles Huijskens

Hoewel het boek is uitgegeven onder de naam van Charles Huijskens, is het geschreven door meerdere auteurs om een zo compleet mogelijk beeld te schetsen vanuit ieders expertise en ervaringen op het gebied van de sociale media. Huijskens schreef eerder al boeken over de media in het algemeen.

Om helemaal up to date te zijn is het een nuttig werk om tot u te nemen. Het geeft u een goed overzicht en praktische richtlijnen om missers in uw onderneming op het vlak van de sociale media te voorkomen. Niet alleen een interessant overzicht dus, maar ook erg nuttig voor uw bedrijf.

Bestel: code Sociale Media nu met korting!

Het boek code sociale media van Charles Huijskens is te bestellen via bol.com:
Code Sociale Media (Hardcover)
Code Sociale Media (e-Book)

Code Sociale Media
Charles Huijskens
Bertram + De Leeuw Uitgevers Bv
ISBN: 9789461560049

Interessante social media boeken

Als u meer wilt weten over social media marketing, dan zijn deze boeken aan te bevelen: Werk vinden met social mediaSocial media voor interne communicatieSocial media marketing voor DummiesHet social media boekjeDe nieuwe regels van social mediaDurf te doenBasisboek social mediaGeld verdienen met Twitter en Social media expert in een week.