Review: Social media marketing voor Dummies – Shiv Singh

Sociale media is op dit moment een belangrijk onderwerp in deze wereld. Veel boeken komen hiervan uit, maar dit boek social media marketing voor Dummies specificeert zich vooral op de link tussen sociale media en marketing van uw bedrijf. Er wordt dan ook in dit boek uitgelegd hoe deze sociale media te gebruiken zijn in uw bedrijf.

Sociale media marketing

Marketing van uw bedrijf is erg belangrijk om verschillende klanten te bereiken. Tegenwoordig speelt sociale media ook een belangrijke rol om klanten te benaderen en uw bedrijf te presenteren op bijvoorbeeld Facebook, Twitter en YouTube. Een combinatie van deze twee geeft dit boek duidelijk weer. Hoe pakt u dit aan, dat legt dit boek duidelijk en helder uit.

De verschillende aspecten worden verhelderd in het boek. Ook wordt er ingegaan op de basis van marketing. Het bereiken van uw (potentiële) klanten. De combinatie om te bereiken met sociale media is nieuw. Er zijn nog maar weinig boeken hierover geschreven. Dat maakt dit boek uniek. Het past ook goed in de “voor Dummies” reeks, doordat er veel gewerkt wordt met alinea’s en tussenkopjes. Dit maakt het allemaal erg duidelijk en goed te lezen.

Over Shiv Singh

Shiv Singh is een marketeer wie probeert de linken tussen marketing en digitalisering te combineren. Dit doet hij onder andere door dit boek te schrijven. Ook heeft hij voor Harvard Business Review online, Mashable en andere publicaties geschreven.

Social media marketing voor dummies kopen?

Bestel nu voordelig Social media marketing voor Dummies (Paperback).

Social media marketing voor Dummies
Shiv Singh
Pearson Benelux B.V.
december 2011
ISBN: 9043023698

Interessante social media boeken

Als u meer wilt weten over social media marketing, dan zijn deze boeken aan te bevelen: Werk vinden met social mediaSocial media voor interne communicatieHet social media boekjeDe nieuwe regels van social mediaDurf te doenBasisboek social mediaGeld verdienen met TwitterCode social media en Social media expert in een week.