Review: Social media voor interne communicatie – Huib Koeleman

Een moderne ondernemer die geen social media gebruikt, laat kansen liggen. Uiteraard wilt u niet verantwoordelijk zijn voor een dergelijke achter de feiten aanlopende organisatie. Een bijzonder boek kan u daarbij helpen!

Twitteren op het werk?

Om in uw onderneming de sociale media optimaal te kunnen gebruiken, zou u in elk geval één boek moeten aanschaffen. Het is geschreven door Huib Koeleman en heeft als titel: “Twitteren op je werk en andere mogelijkheden voor social media voor interne communicatie“. Heel handig is dat Koeleman in Twitteren op je werk de mogelijkheden voor social media in zes niveaus indeelt. Elke ondernemer kan zo heel gemakkelijk zien hoe social media bij hem of haar al zijn ingezet en hoe die in zijn of haar specifieke situatie kunnen bijdragen tot nog betere interne communicatie en bedrijfsresultaten. Zowel de ervaren gebruiker van social media als de ondernemer die nog een betrekkelijke leek is op dit gebied, zullen in dit boek inspirerende ideeën vinden.

Over Huib Koeleman

Al jaren houdt Huib Koeleman zich bezig met interne communicatie. Twintig jaar geleden verscheen zijn Interne communicatie als managementinstrument, veel gebruikt in het hoger onderwijs en vaak herdrukt. In latere boeken besteedt Koeleman veel aandacht aan veranderingsprocessen. In Twitteren op je werk worden zijn laatste (internet)inzichten op dit gebied overzichtelijk op een rijtje gezet.

Bestel het boek social media voor interne communicatie

Als u het boek Twitteren op je werk voor interne communicatie vandaag nog bestelt bij www.bol.com, heeft u het morgen in huis en kunt u direct ontdekken hoe social media u voordeel kunnen opleveren!
Social media voor interne communicatie (Paperback)
Social media voor interne communicatie (E-book)

Twitteren op je werk, social media voor interne communicatie
Huib Koeleman
Kluwer
augustus 2011 
ISBN: 9013093043

Interessante social media boeken

Als u meer wilt weten over social media marketing, dan zijn deze boeken aan te bevelen: Werk vinden met social mediaSocial media marketing voor DummiesHet social media boekjeDe nieuwe regels van social mediaDurf te doenBasisboek social mediaGeld verdienen met TwitterCode social media en Social media expert in een week.