Review: Social media expert in een week – Jeroen Bertrams

Deze bestseller ‘Social Media expert in één week’ van Jeroen Bertrams is nu alweer een jaar oud, maar nog steeds zeer populair en nuttig. Het overzicht dat Jeroen geeft van de verschillende sociale media is nog steeds actueel en ontzettend nuttig voor degenen die social media zakelijk willen gaan inzetten.

Social media expert

Marketing heeft de laatste jaren een nieuwe dimensie gekregen. De sociale platforms die de laatste jaren zijn opgekomen bieden een onuitputtelijke bron aan kennis. Veel informatie lijkt in eerste instantie nutteloos voor bedrijven, maar als men in staat is door de wirwar aan posts en tweets heen te kijken kan men kennis vinden die kunnen helpen bij het verbeteren van producten en diensten.

Dankzij nieuwe vormen van communicatie, marketing en verkoop kunnen bedrijven tegenwoordig heel gemakkelijk hun bekendheid vergroten en omzet verhogen. Er zijn vele trucs om de interactie op de eigen website en profielen van sociale netwerksites te laten uitgroeien tot druk bezochte plekken waar 24 uur per dag discussie en gesprek plaatsvindt.

Over Jeroen Bertrams

Dit klinkt natuurlijk zeer veelbelovend en Jeroen Bertrams maakt de verwachtingen waar in zijn boek. Hij is dan ook al jaren actief op het web. Als internetondernemer zorgde hij ervoor dat drie van zijn sites in de top 100 in Nederland kwamen. Sindsdien werkt hij als adviseur voor het verbeteren van online marketing. Hij schreef verschillende boeken waarin hij zijn expertise deelt, onder andere Online Marketing: strategie & tactiek, waarin hij tips geeft die marketeers helpen om succesvoller te zijn online. In Social Media Expert in een Week beschrijft Jeroen hoe bedrijven de zeven belangrijkste activiteiten op social media kunnen uitvoeren.

Zeven belangrijkste online activiteiten

In zijn boek geeft Jeroen een zeer duidelijk overzicht in online marketing. Luisteren, communiceren, publiceren, marketing, verkopen, optimaliseren en meten zijn de zeven belangrijkste online activiteiten. En dat op allerlei sociale netwerken. Niet alleen de belangrijkste sociale netwerken zoals Twitter, Facebook en LinkedIn worden behandeld, maar ook Google+, Groupon en Pinterest krijgen wat aandacht. Daarnaast worden reviewsites, weblogs en fora ook onder de aandacht gebracht. Dit zorgt ervoor dat je niets kunt missen op internetgebied. Met dit boek is menig ondernemer helemaal up-to-date met de gang van zaken op het internet. Dit zorgt ervoor dat je hier effectief op in kunt spelen. En dit alles beknopt en duidelijk verwoord. Het boek ‘social media expert in een week‘ is toegankelijk en de tips meteen toepasbaar. Het is kort gezegd een kleine social media bijbel, waar alles in terug komt en duidelijk uitgelegd wordt.

Goedkoop social media expert in een week bestellen?

Het boek is via onderstaande links zeer voordelig te bestellen:
Social Media expert in één week (Hardcover)
Social Media Expert in één week (e-Book)

Social media expert in een week
Jeroen Bertrams
Scriptum
juni 2012

Andere social media boeken

Ook een tip om te lezen is: Werk vinden met social mediaSocial media voor interne communicatieSocial media marketing voor DummiesHet social media boekjeDe nieuwe regels van social mediaDurf te doenBasisboek social mediaGeld verdienen met Twitter en Code social media.