5 LinkedIn skills die topverdieners bezitten

Geld maakt niet gelukkig, maar stiekem zouden we toch allemaal wel tot de topverdieners willen behoren. Iedereen heeft een eigen idee over het hebben van succes, maar succes wordt over het algemeen toch altijd wel in verband gebracht met de bankrekening. Natuurlijk zijn er op LinkedIn veel topverdieners te vinden, mannen en vrouwen die succesvol zijn in wat zij doen en er een leuk centje aan overhouden.

Hoe doen ze dat toch?

Er zijn mensen waaraan je direct kunt zien dat ze het goed voor elkaar hebben, terwijl anderen juist geen moeite doen om dit aan de buitenwereld te laten zien. Henk Schiffmacher is hier een mooi voorbeeld van. Hieruit kunnen we toch wel opmaken dat je voorkomen geen invloed hoeft te hebben op je succes. Maar wat dan wel? Wij hebben de LinkedIn profielen van topverdieners eens bekeken en hierbij hebben we ontdekt dat zij enkele skills met elkaar gemeen hebben. Dit zijn de 5 LinkedIn skills die bijna alle profielen van topverdieners tonen.

1. Passievol

‘Do what you love, love what you do’ is een uitspraak die we bijzonder veel tegenkomen. Origineel is het niet. Er worden zelfs tekstborden met deze uitspraak gemaakt in massaproductie. Origineel of niet, effectief is het wel als je deze uitspraak in je attitude kan verwerken. Het komt er dan op neer dat je passievol bent over hetgeen dat je doet en deze eigenschap bezitten alle topverdieners. Dit brengt direct de nodige motivatie met zich mee.

2. Betrouwbaar

Afspraken worden altijd nagekomen. Is het écht nodig om een afspraak te verzetten, dan wordt dit op een nette manier geregeld. Topverdieners presenteren zichzelf allemaal als ‘betrouwbaar’. Je kunt op hen bouwen en weet precies wat je aan hen hebt.

3. Communicatietalent

Topverdieners zijn, volgens hun LinkedIn profielen, stuk voor stuk communicatietalenten. Of het nu gaat om zakelijke of persoonlijke contacten, om communicatie via de digitale weg of persoonlijk. Deze personen weten precies hoe zij moeten communiceren om veel te bereiken.

4. Perfectionistisch

Perfectionisme wordt niet altijd gezien als een goede eigenschap, maar het is wel een LinkedIn skill die erg veel voorkomt onder de topverdieners. Perfectionisten staan erom bekend dat zij werken met extra aandacht voor alles, van hoofdzaken tot bijzaken en van de grote lijnen tot de kleinste details. Hierdoor worden veel fouten voorkomen.

5. Vooruitdenkend

Topverdieners hebben bijna allemaal vooruitdenkend als LinkedIn skill. Dit betekent dat zij altijd een scherp inzicht in de agenda houden, hoe vol deze ook staat, en een perfect gevoel hebben voor planning en organisatie.

Zorg voor unieke LinkedIn skills

Het is natuurlijk handig om te weten welke eigenschappen topverdieners bezitten als je zelf ook de ambitie hebt om tot deze topverdieners te behoren. Toch is het dan niet direct aan te raden om deze skills meteen over te nemen in je eigen LinkedIn profiel. Het is veel belangrijker dat je unieke skills toevoegt. Wil jij je LinkedIn profiel een boost geven? Onze LinkedIn training helpt je verder!