TTM TV – Aflevering 2 – social media nieuws

Ook deze week weer een overzicht van al het nieuws rondom social media. Hier de tweede aflevering van de wekelijkse Social Media show, mét een bever uit de BiesBosch op TTM TV.

Deze week op TTM TV

Allereerst een nieuwe functie op Instagram. Hiermee kun je sinds de laatste update ook filmen! Op Twitter is het rustig, maar Facebook heeft twee updates doorgevoerd. Allereerst een nieuwe knop in Facebook chat op je smartphone. Je kunt bij wijze van oke nu heel gemakkelijk het welbekende  “Like”-duimpje versturen. Verder is er een review van The Great Coffee App. Bovendien is er nu de mogelijkheid om een social media cursus te volgen op Ibiza!

Na de beurs van vorige week, nu andere statistieken: die van het social media gebruik in Europa. Nederland staat, samen met Ijsland, op de eerste plek met 65% van de bevolking actief op ten minste één sociaal netwerk. Om af te sluiten wordt er aandacht geschonken aan de laatste hype: prancercise. Het is de nieuwe manier van fitness geïnspireerd op een galopperend paard en het levert een zeer grappige manier van bewegen op.

Social Media Nieuws

Bekijk hieronder de tweede aflevering van TTM TV.

Lees verder

Wilt u over een of meerdere onderwerpen meer weten? Hieronder staat over elk onderwerp een blog.

Video’s op Instagram

Like-knop op Facebook chat

Review: The Great Coffee App

Social media training op Ibiza

Gebruik van social media in Europa

Prancercise