Review: Great Coffee App voor het beste kopje koffie

Koffie is voor veel mensen een essentieel onderdeel van de dag. Een goede kop koffie definieert iedereen net iets anders. Maar, als je jouw potentiële klant voor een social media training het perfecte kopje koffie voorschotelt, ben je vrijwel van succes verzekerd. Met deze app kun je aan de slag met koffie!

De koffie van de Great Coffee App

De Great Coffee App is een mooi vormgegeven app voor de Iphone en Ipad met 16 overheerlijke koffie-recepten. Vrijwel alle recepten zijn gebaseerd op espresso maar de smaken variëren wel van zacht tot bitter, zodat er voor iedereen een perfect kopje koffie bij zit! Elk recept is voorzien van een mooie en duidelijke video die je precies laat zien hoe je te werk moet gaan om dat ene hemelse kopje koffie te bereiden. Het navigeren door de recepten gaat gemakkelijk door horizontaal over de afbeeldingen van de recepten te vegen. Wanneer je verticaal over het scherm gaat, krijg je meer informatie over het recept.

great coffee app

Voordelen

De app functioneert goed, is mooi vormgegeven en gebruikersvriendelijk. Je kunt een goede beurt maken bij je klanten door hen een tip-top kopje koffie te geven. En zelf geniet je voortaan natuurlijk ook van de lekkerste koffie!

Nadelen

Het maken van het kopje koffie vergt enige moeite. De makers van de app verwachten dat iedereen een automatische melkopschuimer tot zijn beschikking heeft. Als je niet van dit soort luxe machines hebt is een beetje creativiteit geboden om, dan maar handmatig, de melk op te kloppen.

Beschikbaar voor iPhone en iPad

Te downloaden voor iPhone en iPad: Great Coffee App €2,69