Volg onze social media tips!

Naast alle content die wij al delen op onze verschillende social media kanalen, lanceren wij vanaf nu ook korte tips. Deze tips zijn verwerkt in korte video’s die jouw inspireren over het gebruik van social media!

Aanleiding video’s

Als communicatiebureau krijgen we enorm veel vragen over het gebruik van social media. Wat is het nut van LinkedIn? Waar moet ik over bloggen en hoe vaak? Hoe krijg ik meer bereik door het gebruik van Facebook en Instagram? En zo zijn er nog veel meer vragen die er op ons afkomen. Wij hebben al deze vragen verzameld en verwerkt in korte video’s. Hierdoor krijgen mensen handige informatie en inspiratie over het gebruik van social media en kunnen zij daar meer uithalen.

Social media video’s

De video’s die op onze kanalen gepost worden, bevatten antwoorden op jullie vragen. Een goed en beknopt, maar handig antwoord helpt je om meer uit je online platformen te halen. Zo laten we je weten wat het beste tijdstip is om te posten of wat het effect is van het gebruik van hashtags op Instagram.

De vragen die hierboven beschreven staan, gaan over zaken die juist helpen om je bezoekersaantal te vergroten, maar er zijn ook tips die gaan over dingen die je beter niet kunt doen op social media. Zo zijn bijvoorbeeld like en win acties op Facebook helemaal niet zo relevant als veel mensen denken.

Bekijk de video’s op YouTube

De video’s worden wekelijks gepost op onze verschillende social media kanalen. Bekijk hieronder een voorbeeld van een video die op YouTube geplaatst is en laat je inspireren!

Ook op Instagram en Facebook

Ook op ons Instagram- en Facebookkanaal worden de video’s geplaatst. Om voor voldoende afwisseling te zorgen, plaatsen we niet dezelfde video op alle kanalen tegelijkertijd. Als de video over het gebruik van Facebook advertenties de ene week op Instagram te zien is, is die een tijd later op Facebook en YouTube te zien.

Volg onze social media tips op:

Benieuwd naar alle social media tips die wij gaan delen! Volg ons!

Online marketing trainingen

Wil je nog meer weten over het gebruik van social media? Wij geven trainingen op maat!