Clip-on lens: voor professionelere Instagram foto’s

Instagram foto’s moeten van hoogwaardige kwaliteit zijn als je deze voor je bedrijf wilt laten spreken. Het is logisch dat lang niet ieder bedrijf wil investeren in een professionele camera alleen om scherpe Instagram foto’s te maken. Voor bedrijven die de beste foto’s met een smartphonecamera willen maken is er een geweldige oplossing: een clip-on lens!

Smartphonetool voor scherpe foto’s

Je kunt gebruik maken van een smartphonetool om scherpe en unieke foto’s te maken, gewoon met je eigen telefoon. We hebben het dan niet over een app, maar over een externe gadget die je voor een paar tientjes aan kunt schaffen. Een clip-on lens kan je namelijk helpen om je smartphonefoto’s eindeloos veel beter te maken. Een voorbeeld van deze smartphonelenzen zijn:

Smartphonelens voor elk toestel

Een clip-on lens heeft verschillende lenzen. De groothoeklens biedt een breedtehoek van 155°. Voor iedereen die een aanzicht van 180° wil hebben is er in het ontwerp een fisheye lens aangebracht. Tot slot kun je gebruik maken van de macrolens door de groothoeklens los te draaien. Met een focusafstand van 8 tot 14 millimeter kun je het beeld met deze scherpe lens wel 19 maal vergroten. Zelfs een mier wordt reusachtig en blijft scherp!

Je kunt de lens eenvoudig op je eigen smartphonelens zetten met behulp van de vaste clip. Hierdoor kan het model op echt elke smartphone én op elke tablet worden gebruikt. Dit geldt voor beide camera’s op je toestel, dus je maakt direct ook de meest waanzinnige selfies.

Ideaal voor Instagram foto’s

Een clip-on lens is ideaal voor Instagram foto’s. Je hoeft geen dure apparatuur aan te schaffen om scherpe foto’s te maken. Met deze lenzen maak je indrukwekkende foto’s van de hoogste fotokwaliteit. Als bedrijf wordt de beste kwaliteit van je verwacht. Met deze praktische smartphonetool kun je makkelijk en voordelig aan deze eis voldoen. Uiteraard zijn er inmiddels meer smartphonelenzen en lenskits beschikbaar.

Als jij professionele Instagram foto’s wilt publiceren door gewoon gebruik te maken van je smartphone, dan is het zeker de moeite waard om de mogelijkheden eens te bekijken.

Instagram training

Instagram draait om foto’s, maar tegenwoordig ook om video’s natuurlijk. Het spreekt voor zich dat de smartphonelenzen even makkelijk worden ingezet voor het maken van Instagram Stories. Gebruik jij nog geen Instagram, maar wil je wel met een zakelijk account aan de slag? Meld je dan eens aan voor een Instagram training om goed geïnformeerd van start te gaan.