Social media training voor restaurants

In de huidige maatschappij speelt het gebruik van sociale media een grote rol bij het overbrengen van informatie aan de klant. Zo kan het gebruik van Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, Pinterest of Google+ voor u als restauranthouder gebruikt worden om interesse te wekken bij uw potentiële klanten.

Zo is het mogelijk om via sociale media productinformatie te plaatsen in de vorm van foto’s of video’s, waardoor de interesse van potentiële klanten opgewekt wordt. Ook kunt u de klant meer informatie verschaffen rondom service, openingstijden, prijzen of informatie over de achtergrond van ingrediënten. En dat op een zeer eenvoudige, goedkope en doeltreffende manier!

Inhoud Social Media training voor restaurants

Om het gebruik van sociale media voor u doeltreffend te maken, hebben wij speciaal voor u als restauranthouder of horeca-ondernemer een Social Media training voor restaurants opgezet. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: 

 • Welke vormen van sociale media zijn er?
 • Hoe werken de verschillende sociale media?
 • Waarom zijn sociale media voor restaurants/horecagelegenheden zo geschikt?
 • Hoe kunnen sociale media mij nieuwe gasten opleveren?
 • Welke sociale media zijn voor mij geschikt?
 • Hoe betrek ik klanten bij mijn restaurant?
 • Hoe breid ik mijn netwerk uit?
 • Hoe ga ik om met eventuele klachten van klanten?
 • Hoe onderscheid ik mij als restaurant of horecagelegenheid?
 • Hoe implementeer ik sociale media in mijn tijdsplanning?
 • Hoe implementeer ik sociale media in mijn marketingplan?

Resultaat na Social Media training voor restaurants

Nadat u de Social Media training voor restaurants hebt gevolgd, weet u precies hoe u optimaal gebruik kunt maken van sociale mediums die bij uw bedrijf passen. U leert op een efficiënte en effectieve manier informatie over te brengen op uw klanten, waardoor hun interesse gewekt wordt. Social media komt uw bedrijf ten goede!

Trainingsvorm

Omdat wij streven naar een goed resultaat, bieden wij deze Social Media training voor restaurants hoofdzakelijk één op één aan. Hierbij ontvangt u praktische tips voor uw eigen bedrijf, waardoor u de leerstof meteen in de praktijk kunt brengen.

Investering

De Social Media training voor restaurants heeft een trainingsduur van 3 tot 3.5 uur en kost 350 euro excl. 21% btw en reiskosten naar uw locatie voor 1 tot 2 personen. De training kan op elke locatie in Nederland en België gegeven worden, mits er toegang is tot het internet. U verdient de investering altijd terug door de vele voordelen die een effectief gebruik van sociale media u bieden!

Naast restaurants geven wij ook een social media training voor makelaars, een social media training voor kroegen & café’s en bijvoorbeeld een social media training voor hotels