Social media training voor directeuren

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Ook op zakelijk vlak heeft sociale media steeds meer impact. Dit creëert uiteraard voor u als ondernemer nieuwe kansen en mogelijkheden. U kunt met een goed beheer van Sociale media pagina’s uw bedrijf op goede manier promoten.

Zo zijn pagina’s als Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube en tot op zekere hoogte Pinterest interessant voor u als ondernemer. Met deze diverse pagina’s kunt u een zeer grote doelgroep bereiken. U spreekt niet alleen potentiële klanten aan, maar uw bedrijf kan ook contact onderhouden met bestaande klanten.

Sociale media training voor directeuren

Bij deze training wordt stapsgewijs gekeken wat Sociale media voor u en uw organisatie kan betekenen. Hiernaast wordt gekeken naar: 

  • Het leren managen van sociale media binnen uw organisatie.
  • Hoe u sociale media kunt integreren in uw bedrijf.
  • Tips rondom time-management
  • Inzetten van Twitter
  • Optimaal gebruik van LinkedIn
  • Facebook gebruiken of niet?
  • Hoeveel uren u per week kwijt wilt zijn aan het inrichten van Social Media.
  • Tot op welke hoogte deze investering uit kan voor uw organisatie.
  • De nadelen en risico’s van Sociale Media.
  • Hoe uw personeel met Social media om moet gaan.

Resultaat na de training

Na deze training kunt u gestructureerd Social media integreren in de dagelijkse gang van zaken van uw bedrijf. U weet nu bijvoorbeeld hoe u met dit medium een grotere doelgroep kunt bereiken en uw producten en diensten kunt promoten. Ook weet u wat u niet moet doen op het vlak van Social media. Deze social media training voor directeuren is een verrijking van uw kennis op het vlak van de nieuwe media. U zult hierdoor uw concurrentie beter aan kunnen en sommige een stap voor zijn.

Keuze uit verschillende trainingsvormen

U kunt op maat een Social Media training voor directeuren volgen via onze organisatie. Dit kan zowel op locatie als bij u op kantoor. Het is mogelijk deze cursus eén-op-één te gaan volgen.

De cursus neemt 3 tot 3,5 uur in beslag. In dit tijdsbestek leert u als directeur wat het is om Sociale media campagnes te organiseren binnen uw organisatie.

Investering

Trainingsduur: 3 uur tot 3,5 uur
Prijs: € 350,- excl. 21% btw en reiskosten naar uw locatie
Aantal personen: 1 of 2
Locatie: geheel Nederland en België

Neem contact met ons op voor een:

Offerte op maat Training inplannen

Behalve een social media training voor directeuren hebben wij nog veel meer. Zo is er ook een social media training voor accountmanagers, een social media training voor makelaars en bijvoorbeeld ook een social media training voor bakkerijen.