Social media trainingen voor Bakkerijen

Social Media wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ en LinkedIn worden massaal gebruikt om informatie te verspreiden onder bepaalde doelgroepen. Geen marketingcampagne kan op tegen de snelle informatieverspreiding via sociale media!

Ook voor u als bakkerij kan social media een belangrijke rol spelen. Denkt u eens aan de extra productinformatie die u kunt overbrengen, het benadrukken van uw goede service of het meenemen van de klant naar de oorsprong van uw ingrediënten! In tijden als deze, waar consumenten hun uitgaven nauw in het oog houden, is het voor u als bakkerij extra belangrijk om duidelijk te maken waarom klanten bij u hun producten moeten kopen.

Inhoud Social Media training voor bakkerijen

Omdat wij denken dat bakkerijen nog veel winst kunnen behalen door gebruik te maken van sociale media, hebben wij een Social Media training voor bakkerijen opgestart. Onderwerpen die hierin aan bod komen zijn: 

 • Welke sociale media zijn er?
 • Hoe werken de sociale media?
 • Welke sociale media zijn geschikt voor bakkerijen?
 • Wat voor informatie wensen klanten te zien?
 • Hoe bereik ik de juist doelgroep?
 • Hoe interesseer ik de klant voor mijn verse producten?
 • Hoe onderscheid ik mijn bakkerij van andere bakkerijen?
 • Hoe reageer ik op eventuele klachten van klanten?
 • Hoe kan ik potentiële klanten beïnvloeden via sociale media?
 • Hoe verwerk ik het gebruik van sociale media in mijn drukke tijdsplanning?
 • Hoe implementeer ik sociale media in mijn marketingplan?

Resultaat na Social Media training voor bakkerijen

U zult alles weten over een effectief, doelgericht gebruik van sociale media nadat u de Social Media training voor bakkerijen heeft gevolgd. U leert hoe u in kunt spelen op de behoeften van de klant en hoe u zich als bakkerij daarin kunt onderscheiden van andere bakkerijen. Het gebruik van sociale media kan uw bakkerij nieuwe klanten opleveren en het contact met bestaande klanten versterken!

Trainingsvormen

Wij zien graag dat de stroom klanten naar uw bakkerij toeneemt en daarom geven wij de voorkeur aan een één op één training. Dit heeft onze voorkeur omdat we de mogelijkheid hebben u praktische tips te geven, speciaal gericht op úw bakkerij. Deze tips kunt u meteen in de praktijk brengen en zo garanderen wij een goed resultaat.

Investering

De kosten van een Social Media training voor bakkerijen bedragen 350,- euro excl. 21% btw en reiskosten naar uw locatie voor 1 of 2 personen. De training heeft een duur van 3 tot 3,5 uur. Deze training kan overal in Nederland en België plaatsvinden, mits er toegang is tot het internet. De extra klanten in uw bakkerij maken deze investering dubbel en dwars waard!

Naast bakkerijen geven wij ook trainingen aan diverse beroepsgroepen. U kunt denken aan een social media training voor directeuren, een social media training voor kroegen & café’s of zelfs een social media training voor hotels.

Neem contact met ons op voor een:

Offerte op maat Training inplannen