7 Nachtmerries voor iPad gebruikers

Voor je onderneming is het van het grootste belang dat je je zaken goed op orde hebt. Een iPad is hierbij een superhandig apparaat. De iPad is qua imago en functionaliteit nog altijd één van de koplopers binnen de tablet markt. De keerzijde van deze vernuftige apparaten is de vrees dat er iets mee mis zal gaan, dit kan hardwarematig zijn, maar kan ook komen door het imago van Apple.

De grootste nachtmerries van iPad gebruikers

Hieronder lees hier de 7 nachtmerries voor (zakelijke) iPad gebruikers.

1. De belangrijkste knop gaat kapot

Met de iPad is de bediening afhankelijk van de home-knop. Een eenvoudig design is het trademark van Apple, maar daarmee ook gelijk een zwakte. Mocht de hoofdknop kapot gaan dan is het apparaat waardeloos geworden.

2. De iPad valt uit je handen

Een duur apparaat dat alles kan is handig, maar een groot risico als je het laat vallen. Dit kan op de ongelukkigste plekken gebeuren en is een angstbeeld van veel iPad bezitters. Je zal de tablet tijdens een vergadering maar uit het toilet moeten vissen! Of je dure iPad maakt een smak op een harde ondergrond en het glas gaat kapot: dag iPad. Hopelijk zijn je gegevens dan nog wel te redden.

3. Je let niet goed op tijdens de auto-correct

En weg is je zakelijke mailtje, tweet of sms, terwijl je op het laatste moment zag dat de auto-correctie een gedrocht van een woord heeft verzonnen, omdat hij niet op de hoogte was van je taalkundige hoogstandje. Leg dat maar eens uit aan de ontvanger.

4. Nieuwe versies krijgen onmogelijke namen

Hoe trendy ben je als je een iPad 18 hebt? De ontwikkeling van de namen die Apple de iPad versies geeft met oplopende cijfers belooft niet veel goeds voor de toekomst.

5. Andere besturingssystemen

Omdat de concurrentie hevig is op de tabletmarkt, bestaat altijd de kans dat er ineens een superversie van Android uitkomt, waar de iPad het nakijken bij heeft.

6. De iPad wordt hip onder senioren

Onder sommige gebruikers bestaat de angst dat de iPad ineens super populair zal worden onder ouderen en dat vlottere doelgroepen ervan zullen weg lopen.

7. Apple komt met een budget iPad

Er komt een budget iPad op de markt. Hele meutes vinden hun weg naar de goedkope versie en ook al is het niet heel sympathiek om te zeggen, veel ondernemers identificeren zich nu eenmaal niet met Jan en alleman.

Al met al genoeg redenen met angst en beven een iPad te bezitten. Gelukkig wegen de voordelen nog altijd zó op tegen deze angsten, dat menig ondernemer toch ruimschoots tevreden is met zijn iPad.

Meer halen uit je iPad?

Heb je een iPad maar weet je niet zo goed wat je er nu allemaal mee kan? Geen nood, wij geven diverse iPad trainingen om jou de fijne kneepjes en trucs te leren. Klik op de iPad training, iPad workshop of iPad training voor gevorderden om een training in te plannen!