iPad

ipad trainingenSinds de lancering van de iPad door Steve Jobs is de manier waarop wij bij vergaderingen, op de bank en in het openbaar vervoer zitten enorm veranderd. De eerste iPad is wereldwijd ruim 85 miljoen keer verkocht. Nog geen jaar later, in maart 2011, komt Apple met de lang verwachte opvolger de iPad 2. Inmiddels is de 4e generatie iPad eind 2012 gelanceerd.

De afgelopen jaren zijn ook steeds meer ondernemers de voordelen van de iPad gaan inzien. Waar voorheen account managers met zware brochures en product mappen moesten sjouwen is daar de iPad voor in de plaats gekomen. Daarnaast wordt iPad ook veelal gebruikt op beurzen en in horecazaken om klantgegevens te verzamelen.

Historie van de iPad

Aan het einde van de jaren 70 is Apple bekend geworden met de introductie van de Apple II, een van de eerste computers. Daarna volgde enkele producten, maar deze waren niet zo populair als de Apple II. Aan het einde van de jaren 90 ging het slecht met Apple en stonden ze op het randje van faillissement. Dankzij een investering van Microsoft heeft het bedrijf een doorstart kunnen maken.

appleWij kennen Apple voornamelijk van Apple Macintosh-computers, de iPods, de iPhones en de iPads. Daarnaast heeft Appele zijn eigen software onder de naam Mac OS X. Ook het logo van Apple, de appel met de bijt eruit, is zeer herkenbaar. In de eerste jaren van de introductie van de iPad groeide het bedrijf had, maar door de hevige concurrentie van budget smartphones en tablets is Apple minder uniek aan het worden.

Zakelijke kansen van de iPad

De trend van de afgelopen jaren binnen het MKB is ‘Het nieuwe werken‘ of HNW. Hierbij zitten medewerkers niet meer 36u per week op kantoor, maar werken ze ook thuis of op een flexplek. Met de komst van de iPad stonden opeens alle documenten in de cloud en was het dus veel eenvoudiger om HNW in te voeren. Echter niet iedereen kan overweg met de iPad en heeft wat ondersteuning nodig.

Wij bieden diverse trainingsvormen aan, hieronder zijn deze te vinden.
– Eén-op-één training iPad
Hierin leggen wij u persoonlijk uit hoe u meer kunt halen uit uw iPad
– Workshop iPad
Volg samen met uw collega’s een workshop over de iPad
– Gevorderden iPad training
Kom alle geheime trucjes en tips te werken over uw iPad