Nieuw: iPad trainingen i.s.m. Super Remie

Als je altijd en overal je social media kanalen in de gaten wilt houden, dan moet je wel een iPad of andere tablet hebben. Veel ondernemers en werknemers werken met een iPad, maar halen niet het meeste eruit of gebruiken het niet efficiënt. Daarom bieden wij sinds vandaag in samenwerking met Apple nerd Remie Cremers, van Super Remie, een aantal iPad trainingen aan.

iPad lijkt makkelijk maar…

‘Veel ondernemers maken een begin met Het Nieuwe Werken en delen iPad’s uit aan hun medewerkers, maar vergeten vaak om uitleg te geven’, volgens Remie Cremers. Hierdoor zie je vaak dat medewerkers niet goed omgaan met de privacyinstellingen van (bedrijfs) documenten. Daarnaast zijn er nog veel trucjes en handige weetjes om effectiever te werken met de iPad.

Even voorstellen

Hieronder is een video te vinden waarin Remie Cremers van Super Remie zich voorstelt.

iPad training voor beginners en gevorderden

In samenwerking met Super Remie hebben wij twee trainingen samengesteld die aansluit bij jouw kennisniveau of die van je medewerkers. Als je nog onbekend bent met een iPad dan is de basis iPad training een goede start. Werk je al een tijdje met de iPad, dan is de iPad training voor gevorderden interessant voor je.

iPad workshop

Naast de iPad trainingen bieden we ook een iPad workshop aan. Hierin ga je samen met maximaal 10 collega’s aan de slag met de iPad. Deze workshop wordt volledig op maat geven en hierin gaan we ook aan de slag me apps die voor uw bedrijf noodzakelijk en interessant zijn.

iPad training reserveren?

Als je een iPad training wil reserveren, dan kan dat via deze website. Klik hier om je offerte aan te vragen. Natuurlijk kan de iPad training uitgebreid worden met een Twitter, LinkedIn of social media training. Hierop kun je in een oogopslag zien welke reacties je hebt ontvangen en kun je eenvoudig je status delen.