Pinterest Kennisbank

Pinterest is een van de snel groeiende sociale netwerken tot nu toe. Vergelijk het met een digitaal prikbord waar u allerlei afbeeldingen op zet die u aanspreken. Pinterest heeft (oktober 2012) wereldwijd ruim 24 miljoen gebruikers. In mijn ebook: Dé handleiding om te starten met Pinterest, vertel ik u een hoop tips en trucs om meer te halen uit Pinterest, maar mocht u die vergeten zijn, dan staan hieronder nog een aantal artikelen.

Pinterest kennisbank voor ondernemers

Voor deze kennisbank hebben wij allerlei artikelen geschreven over Pinterest en delen deze graag met ondernemers om ze op weg te helpen. Hieronder staan de artikelen over Pinterest en als een artikel interessant is, deel deze dan gerust met uw collega’s.

Hoe maak ik een board op Pinterest?

Hoe verwijder ik een pin op Pinterest?

Hoe wijzig ik de coverfoto van een board?

Hoe wijzig ik de volgorde van mijn boards?

Pin It button toevoegen aan browser

Zo verifieert u uw website bij Pinterest