Hoe wijzig ik de coverfoto van een board?

U kunt ook een van de foto’s op een Board als een “cover image” aanwijzen. Deze afbeelding zal dienen als een representatie voor de inhoud van het Board. Beweeg enkel uw muis over een board, klik op de Board Cover bewerken.

Edit board pinterest

Selecteer de Pin die u gebruiken wilt als de cover image, klik dan op de Cover Set knop.

select a cover photo and drag to position it

Zoals u in het volgende screenshot kunt zien, de cover image voor mijn Blog board is veranderd:

Board cover

Pinterest training

Pinterest Training

Mocht u meer willen weten over de zakelijke mogelijkheden van Pinterest, dan kunt u bij ons een persoonlijke Pinterest Training volgen.