Hoe verwijder ik een pin op Pinterest?

U kunt zowel afzonderlijke pinnen als wel gehele boards verwijderen. Het kan namelijk zijn, dat u per ongeluk een foto heeft geupload, maar deze toch liever weer wil verwijderen.

Een Pin verwijderen

Selecteer de pin die u wenst te verwijderen. Beweeg uw muis over de afbeelding, en klik op de Edit knop:

U komt in het Pin bewerken scherm. U klikt op de knop Delete Pin:

Er zal u worden gevraagd “Are you sure you want to remove this pin permanently?” Als u wilt doorgaan, klikt u op de knop Delete Pin:

Als u nu uw board bekijkt, zult u zien dat de Pin inderdaad is verwijderd.

Pinterest training

Pinterest Training

Mocht u meer willen weten over de zakelijke mogelijkheden van Pinterest, dan kunt u bij ons een persoonlijke Pinterest Training volgen.