Succesvolle mensen durven te kiezen!

Het is nogal een statement, maar het is 100% waar. Succesvolle mensen kunnen knopen doorhakken! We hebben het dan niet alleen over mensen die succesvol zijn in business, maar ook in het persoonlijke leven. Alles in het leven hangt namelijk samen met het in staat zijn tot het maken van keuzes. Dit betekent ook dat je de keuze kunt maken om jezelf en je leven te verbeteren.

Coaching van Michael Pilarczyk

Expert Michael Pilarczyk is een echte motivator en inspirator. Je zou bijna vergeten dat we hem kennen van diverse televisieprogramma’s, zoals RTL Autowereld en De Digitale Revolutie. Nu houdt Michael zich vooral bezig met het maken van online cursussen om mensen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen, op zakelijk en persoonlijk vlak. Hij coacht mensen en laat hen inzien waarom het zo belangrijk is om keuzes te kunnen maken.

Je mindset is essentieel

Alles draait om je energieniveau, je manier van communiceren en de mindset die jij hebt in het dagelijks leven. Om je leven te veranderen is het nodig om keuzes te maken, maar hier moet je naartoe werken. Het begint met het stellen van goede vragen om meer helderheid te creëren en inzicht te krijgen. Hierdoor neem je onzekerheden en angsten weg, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt en zelfverzekerder in het leven kunt gaan staan.

Dit zorgt ervoor dat je durft te kiezen en de keuzes die je maakt bepalen welke koers jij vaart in je leven. Je komt dat op een niveau terecht waar jij weet dat je kunt waarmaken wat je denkt, en dat je kunt denken wat je waar wilt maken.

Weet waar je naartoe wilt

Wanneer je de voorgaande stappen hebt doorlopen, dan weet je precies wat je te doen staat. Het is zo dat de meest succesvolle mensen precies weten waar zij naartoe willen en hierdoor zijn zij ook in staat om volgens de eigen voorwaarden te leven in plaats van volgens de voorwaarden van anderen. Het hoeft niet moeilijk te zijn om de eenvoud van het leven te zien, maar wij maken het zelf complex. Uiteindelijk ben jij de enige die jouw werkelijkheid kunt bepalen, maar dan moet je wel zelf de regie in handen nemen.

Doel behalen!

Stel eerst voor jezelf vast hoe het nu is. Bepaal dan waar je naartoe wilt en op welk punt je wilt eindigen. Als je dit helder hebt, dus je hebt je doelen geformuleerd, dan ben je in staat om een plan op te stellen en actie te ondernemen. Als je verandering wilt doorvoeren, dan moet je dit direct doen. Zo kan je, volgens Michael Pilarczyk, elke dag omtoveren tot je mooiste dag tot dan toe. Er komt geen einde aan.

Roadmap to success and happiness

Van elke dag de mooiste dag tot dan toe maken; wie wil dat nu niet? Ben jij klaar om je leven richting te geven, om zelf de leiding over je leven te nemen en nu eindelijk eens de doelen te gaan bereiken die je al heel lang wilt bereiken? Meld je dan aan voor de online cursus.