Masterclass: ‘Succes = mindset’ van Michael Pilarczyk

Wil jij succesvol worden? Wat is succes? Waarvan word je gelukkig? Met welke mensen ga je het liefste om? Hoe ziet jouw leven eruit over een paar jaar? Deze vragen zetten je vast aan het denken. In de masterclass: ‘Succes = mindset’ van, oud Radio 538 DJ en ondernemer, Michael Pilarczyk krijg je hier antwoord op! Ik heb deze masterclass op 26 augustus gevolgd en deel graag mijn ervaringen.

‘Succes = mindset’

In augustus heb ik de masterclass: ‘Succes = mindset’ van Michael Pilarczyk gevolgd. Michael is DJ geweest bij Radio 538, heeft TV programma’s gepresenteerd en heeft meerdere bedrijven opgebouwd. In zijn eerste boek Dansen in de Hemel vertelt hij wat hij heeft meegemaakt in die jaren. Het is een roman, maar volgens Ruud de Wild is alles echt en ik geloof hem. Het is een interessante masterclass voor mensen die succesvol willen worden. Aan de hand van voorbeelden uit zijn eigen leven en punten uit Think and Grow Rich is het een goede inhoudelijke masterclass.

Trailer van de masterclass

Hieronder is de trailer te vinden van de masterclass. Gaaf gemaakt:

Over Michael Pilarczyk

Michael is een spreker, schrijver en trainer. Hij is een expert in het begeleiden van mensen en organisaties in hun ontwikkeling naar persoonlijk of zakelijk succes. Zijn methode is gebaseerd op de bewezen Quantum Leap Advantage strategy. Hij heeft zich verdiept NLP, neuropsychologie, meditatie, taoïsme en de kracht van gedachten (onze mind). In combinatie met zijn ervaringen als ondernemer heeft hij een methode ontwikkeld, die het voor iedereen mogelijk maakt om succes te bereiken en te leven zoals we dat graag willen.

Wat leer je allemaal?

Het is een masterclass die vol zit met ervaringen en theorieën over hoe je succes kunt bereiken. Zo gaat het o.a. over: Hoe maak je een succes van jezelf, effectief leren leiding geven, financieel management, leer jezelf succesvol presenteren, de basisprincipes van succes, geld, geluk en persoonlijke groei, het loslaten van stress en angst en visualiseren en realiseren.

Aan het einde van de masterclass vertelt Michael zijn eigen ‘Roadmap to Succes’, als je deze stappen volgt, dan kun je alles bereiken!

Meer weten over deze masterclass

Als je meer wilt weten over deze masterclass, kijk dan op: Succesisgeentoeval.nl. Lees hier mijn blog over: Zo word je als ondernemer succesvol!