Behaal je doelen in 2017 met Michael Pilarczyk!

Michael Pilarczyk ken je misschien nog als presentator op televisie of als radio DJ. Na een lange zeilreis is Michael een andere koers gaan varen. Als ‘MisterMindset’ is hij inspirator, motivator en (business) coach. Jij hebt nu de mogelijkheid om een uniek coaching programma van Michael Pilarczyk te gaan volgen om het komende jaar meer uit jezelf te halen. Met het online programma ga jij je doelen voor 2017 ook daadwerkelijk bereiken.

Bekijk het online programma!

Hoe ging 2016?

Zo aan het einde van het jaar kijkt iedereen wel even terug op het afgelopen jaar. Wat waren de hoogtepunten van 2016 en waar zijn de dieptepunten te vinden? Waar we minder over nadenken is welke doelen we onszelf ook alweer hadden gesteld in januari 2016 en in hoeverre we deze ook hebben behaald. Velen zullen er dan achter komen dat lang niet alle doelen, zowel persoonlijk als zakelijk, succesvol zijn bereikt. Zonde, want je stelt de doelen niet voor niks en je had je doelen ook nog eens écht waar kunnen maken voor jezelf.

Wat zijn je 2017 doelen?

Voor 2017 is het belangrijk om je doelen vast te stellen. Dit keer stel je ze niet voor jezelf op om er volgend jaar december niet meer op terug te kijken. Nee, dit keer ga jij zorgen dat je de doelen van 2017 ook echt bereikt. Het coaching programma van Michael Pilarczyk gaat je hierbij helpen. De online cursus is al door duizenden mensen gevolgd met als doel om een betere versie van zichzelf te worden, en deze betere versie is wél in staat om doelen te bereiken.

Waarom is doelen formuleren belangrijk?

Iedereen roept wel iets aan het einde van het jaar als het gaat om doelen dan wel goede voornemens. Het probleem is dat we de doelen niet formuleren en juist het helder formulieren van de doelen zorgt ervoor dat de focus voortdurend op scherp blijft staan. Zonder focus ga je het zeker niet redden, of het nu gaat om persoonlijke doelen of zakelijke doelstellingen. Je hebt focus nodig en om daaraan vast te kunnen houden is het nodig om doelen te formuleren.

Ja, ik doe mee!

Leef je mooiste leven!

Het leven kan, zowel zakelijk als privé, zoveel mooier zijn wanneer jij het voor elkaar krijgt om een betere versie van jezelf neer te zetten in 2017. Ben jij klaar om een verbeterde ‘jij’ neer te zetten en je doelen nu eens echt te bereiken? Meld je dan aan voor de online cursus!